Ο Κωνσταντίνος, όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, αγαπούσε πάρα πολύ τους παιδότοπους και απολάμβανε την παρέα των υπόλοιπων παιδιών. Μέχρι που η ασθένειά του τον περιόρισε στο σπίτι, μακριά από μικρόβια και πολυκοσμία. Του στοίχισε πολύ αυτή η αλλαγή και, ως μικρούλης που είναι, δε μπορούσε να αντιληφθεί πλήρως γιατί ξαφνικά θα έπρεπε να στερηθεί ό,τι αγαπούσε πιο πολύ: το παιχνίδι.

Μέχρι που συνάντησε τις νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή. Ήταν αυτονόητο το τι θα τους ζητούσε: έναν παιδότοπο στη μεγάλη βεράντα του σπιτιού, για να είναι σε θέση να ξαναπαίζει ελεύθερος με τα αδέλφια και τους φίλους του από τη γειτονιά! Κι έτσι, νεράιδες και ξωτικά ανέλαβαν δράση. Φρόντισαν αρχικά ώστε ο χώρος να έχει την απαραίτητη ψηλή περίφραξη, ώστε ο χώρος να είναι πάνω απ’ όλα ασφαλής. Στη συνέχεια έστρωσαν  χλοοτάπητα για να ζωντανέψει ο χώρος από χρώμα, και στο τέλος έφεραν τον φουσκωτό παιδότοπο και πολλάαα παιχνίδια! Κάτι όμως έλειπε… Μια μικρή μα σημαντική πινελιά! Μα βέβαια! Μια πινακίδα στην έξοδο προς τη βεράντα σηματοδοτούσε πια σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους πως εκεί πλέον βρισκόταν «Ο παιδότοπος του Κωνσταντίνου».

Όλα ήταν έτοιμα! Οι νεράιδες τον υποδέχθηκαν με κομφετί και επευφημίες αλλά ο μικρούλης Κωνσταντίνος είχε παγώσει! Για λίγο έκανε ένα διστακτικό βήμα μεταβολής, μα αμέσως κατάλαβε πως όλα ήταν πραγματικά και ολόδικά του! Από εκεί και πέρα δεν έχασε άλλον χρόνο! Έβγαλε τα παπούτσια του και βούτηξε στο φουσκωτό! Άνοιξε πολλά δώρα, έπαιξε μπόουλινγκ και ποδόσφαιρο, βάφτηκε στα χρώματα του αγαπημένου του Spiderman και πέρασε αξέχαστα με  τη σούπερ ανιματέρ  που είχε πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες να του δείξει!

Ένα εξαντλητικό, γεμάτο ενέργεια και παιχνίδι απόγευμα, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μαζί με τα αδέλφια και τους φίλους του ο Κωνσταντίνος άφησε τα χρωματιστά μπαλόνια να ταξιδέψουν στον ουρανό και να φτάσουν πολύ μακριά… Όπως ο ίδιος άφηνε τώρα πολύ πίσω του τις δύσκολες μέρες της ασθένειάς του!

θερμά την Septona για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Σοφία Αμπατζίδου, Καρβουνάς Γιάννης

τους χορηγούς σε είδος: Ecobags, Ganesh Toys, Intralink Logistics, Iro Kids, Myikona, Woodpecker, Επιγραφές 555, Ζαχαροπλαστείο Διεθνές, Παιδικά Πάρτυ Ιωάννινα, Τζα, Φρόντζου Πολιτεία, Χριστογιώργος Γιάννης, Χριστογιώργος Δημήτρης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας