Ο Κωνσταντίνος μας, παρόλο που είναι μόλις 6, έχει απίστευτες γνώσεις σε ό,τι αφορά τα οχήματα: αυτοκίνητα, φορτηγά, πυροσβεστικά, ελικόπτερα, αγωνιστικά! Στις συναντήσεις μας, μας έδειξε με υπερηφάνεια τη μεγάλη συλλογή του από αυτοκινητάκια, πίστες, και πολλά ακόμη. Γι’ αυτό και η ευχή του δεν εξέπληξε κανέναν: ένα δωμάτιο με θέμα τα αυτοκίνητα! Όταν τον ρωτήσαμε για το πώς φαντάζεται το δωμάτιό του, ένα πράγμα είχε τη μεγαλύτερη σημασία. Το κρεβάτι BMW σε μπλε χρώμα που είχε ήδη με τη βοήθεια της μαμάς του σε φωτογραφία, για να μας το δείξει!

Οι νεράιδες και τα ξωτικά, λοιπόν, έπρεπε να βάλουν όλη τους τη δημιουργικότητα για να ενσωματώσουν στο δωμάτιο του μικρού μαχητή αναφορές στους 4 τροχούς. Το κρεβάτι-BMW πήρε μπροστά και ταξίδεψε  από μακριά για να παρκάρει στον τελικό του προορισμό, ενώ συλλογή με τα αγαπημένα αυτοκινητάκια του Κωνσταντίνου βρήκε τη θέση της σε ένα φανταστικό ράφι που έχει σχήμα φορτηγού! Οι τοίχοι στολίστηκαν με δρόμους και οχήματα, ενώ το ξεχωριστό φωτιστικό οροφής θα του παραδίδει μαθήματα για τα σήματα οδικής κυκλοφορίας.

Όσο οι ετοιμασίες κυλούσαν, ο Κωνσταντίνος μαζί με τον μικρό του αδελφό μεταφέρθηκαν στο σπίτι της γιαγιάς. Ο Κωνσταντίνος ανυπομονούσε να δει το νέο του δωμάτιο. Δεν ήξερε πως οι νεράιδες του ετοίμαζαν κι άλλες εκπλήξεις! Ένα απόγευμα πέρασε ένα μεγάλο van και ο χαμογελαστός οδηγός υποδέχθηκε τον μικρό μας με την οικογένειά του για μια “βόλτα”. Μια βόλτα που του επιφύλασσε μια μοναδική εμπειρία: το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου! Ο Κωνσταντίνος δεν το είχε επισκεφθεί ξανά και κατενθουσιάστηκε! Είδε οχήματα κάθε χρονολογίας και μάρκας, αλλά ο προσομοιωτής της Formula ήταν που τον κέρδισε με διαφορά! Μετά την μεγάλη περιήγηση στο μουσείο αναζήτησαν το van για το δρόμο της επιστροφής… μα το van δεν ήταν εκεί! Τη θέση του είχε πάρει ένα μεγάλο φορτηγό με το φάρο του να αναβοσβήνει και να τον προσκαλεί να πάρει τη θέση του συνοδηγού! Ο Κωνσταντίνος δεν έχασε στιγμή και μαζί με τον μπαμπά και τον αδελφό του ανέβηκαν στο φορτηγό. Με ρυθμικά κορναρίσματα, το φωτισμένο φορτηγό στο πέρασμά του άφηνε οδηγούς και περαστικούς να κοιτούν έκπληκτοι και απορημένοι!

Μέχρι που άρχισαν να αχνοφαίνονται στο διάβα τους φτερά, χρυσόσκονες και χαμογελαστά πρόσωπα! Ήταν οι νεράιδες που τον περίμεναν για να τον οδηγήσουν στη μεγαλύτερη έκπληξη: το νέο δωμάτιο που τόσο λαχταρούσε! Δεν το πίστευε πως θα μπορούσε να είναι τόσο ωραίο! Κοιτούσε γύρω του χαρούμενος, ενώ από τα δώρα ξεπηδούσαν νέα αυτοκίνητα και φορτηγά και τραμ για να προστεθούν στη συλλογή του! Και κάπου εκεί ανάμεσα στα αυτοκινητάκια του ξεπρόβαλε ένα μικρό χειριστήριο. Αμέσως ο Κωνσταντίνος πάτησε το κουμπί και υπό τους ήχους του KITΤ πάτησε τέρμα το γκάζι!

Κωνσταντίνε μας σου ευχόμαστε να μη βάλεις ΠΟΤΕ φρένο στα όνειρά σου!

θερμά τις εταιρείες LA FARM A.E. και MEDIPRIME A.E. για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Ελένη Νικόλα, Νικολέτα Κοντογιαννίδου, Μαρίνα-Αστάρτη Αναγνωστοπούλου, Άλκηστις Δεμπεγιώτη

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Fotistika4u, ΙΚΕΑ, Ledokosmos, Little Big Things, Pennie, Sticky, Sweet-Εργοστάσιο Ζαχαροπλαστικής, Vitex, Woodwell-Ζυμαρίδης, Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, Κασομούλης Θανάσης– Ελαιοχρωματισμοί, Κόντης Ιουλιανός – Τοποθετήσεις Γυψοσανίδας, Κοντογιαννίδου Ζωή, Λητώ Βρεφικά Πολυκαταστήματα

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)