Δέστε τη ζώνη σας και ετοιμαστείτε για ατελείωτη αδρεναλίνη,  ταχύτητα και  αυτοκίνητα. Φυσικά, αυτό είναι μόνο το ένα μέρος της εκπλήρωσης της ευχής του Κωνσταντίνου. Το άλλο μέρος – και το σημαντικότερο είναι… η ίδια η ευχή του: το PlayStation 5! Ο Κωνσταντίνος λατρεύει τα αυτοκίνητα, και τρελαίνεται να πατάει γκάζι! Γι’ αυτό, άλλωστε, μαζί με το PlayStation, μας ζήτησε και μια τιμονιέρα που θα το συνοδεύει! Η αγάπη για τα αυτοκίνητα μεγάλη και η νεράιδά του δεν θα την άφηνε «ανεκπλήρωτη».

Καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών του, ο Κωνσταντίνος ονειρευόταν τη μέρα που θα πήγαινε σπίτι του. Είχε σχεδιάσει όλες τις λεπτομέρειες κι εξιστορούσε στη νεράιδά του τι ακριβώς θα έκανε από τη στιγμή που θα έβγαινε από το νοσοκομείο. Είχε τόση ανάγκη να επιστρέψει στην παιδική του καθημερινότητα…

Κι έτσι κι έγινε! Ήρθε η μέρα που οι γιατροί του επέτρεψαν να επιστρέψει σπίτι κι η χαρά του ήταν ανάμεικτη με τη συγκίνηση! Έπρεπε να εκπληρωθεί και η ευχή του, φυσικά. Είχε έρθει η ώρα! Η νεράιδά του, η Άννα, συνδύασε όλες τις μεγάλες αγάπες του Κωνσταντίνου και οργάνωσε μια συναρπαστική μέρα.

Ένας αγώνας δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων ήταν ό,τι έπρεπε για έναν λάτρη της ταχύτητας, όπως ο Κωνσταντίνος! Πριν καν αρχίσει να έρχεται το κοινό, «ξεναγήθηκε» ιδιωτικά στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και έτρεξε σε ολόκληρη την πίστα! «Σανίδωσέ το!», φώναζε στον οδηγό, όλο χαρά! Φυσικά, ο οδηγός ήξερε και δεν υπερέβαινε τα όρια ασφαλείας και ο Κωνσταντίνος ήταν καλά δεμένος στο παιδικό κάθισμα, με τη ζώνη του. Είχε, ωστόσο, την ψευδαίσθηση ότι έτρεχε πολύ κι απολάμβανε τη δική του δόση αδρεναλίνης!

Και, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην ανακηρυχθεί νικητής στις καρδιές όλων και να ανέβει στο βάθρο με το νούμερο 1, κρατώντας το τρόπαιο που είχαν φτιάξει ειδικά για εκείνον. Άλλωστε, είναι νικητής… νικητής των δικών του μαχών, των πιο δύσκολων από όλων!

Κι ενώ ο Κωνσταντίνος απολάμβανε την πίστα, στο σπίτι του στηνόταν το πολυπόθητο PlayStation και μια μικρή γιορτή με τα όλα της: λιχουδιές, γλυκά, μπαλόνια και πολλά δώρα. Ίσως, βέβαια, βλέποντας τις νεράιδες που τον συνόδευαν να το είχε ήδη υποψιαστεί. Επιστρέφοντας στο σπίτι, έτρεξε στο δωμάτιό του και έλαμψε όταν αντίκρυσε την κονσόλα με την τιμονιέρα!

Ανοίγοντας και τα υπόλοιπα δώρα του, το ένα μετά το άλλο, έδωσε ένα τεράστιο μπράβο στις νεράιδες, καθώς λέει τα είχαν σκεφτεί όλα! Με το PlayStation ασχολήθηκε λίγο. Ήθελε να «χορτάσει» τις νεράιδες που είχαν έρθει στην ευχή του. Έπαιζε με τα φτερά τους και τις ρωτούσε: «Θα πετάξεις;». Η νεράιδα μπορεί να μην πέταξε στην πραγματικότητα. Πετούσε, όμως, από τη χαρά της, με όλες τις αγκαλιές που της έκανε ο Κωνσταντίνος!

Όπως είπε και ο ίδιος, στο τέλος της ημέρας, με ένα πλατύ χαμόγελο, αυτό που του άρεσε περισσότερο ήταν τα πολλά δώρα του και το μικρό πάρτι που του είχαμε ετοιμάσει. Ήταν αυτό που του είχε λείψει περισσότερο!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου, Μαρία Τσιροπούλα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Interbus, Γεωργία Κατσαρού, Chocolates Signature Delights, Όμιλος Φίλων Αυτοκίνητου Αλεξανδρούπολης, Μαρκέλλα Ηλιδάκη, Evros Car Rental, Λεωνίδας Ιωαννίδης, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!