Ο χώρος ήταν πολύχρωμος με τα άπειρα μπαλόνια που είχαν τοποθετηθεί να δίνουν την  εικόνα ενός υπέροχου «ουράνιου τόξου». Όλο το σκηνικό πραγματοποιούνταν σε έναν βιομηχανικό χώρο που αποτελούσε το ιδανικό μέρος για να εκπληρωθεί η ευχή του Κωνσταντίνου μας. Εκεί, θα γινόταν και η συνάντηση με τον αγαπημένο του youtuber, ItsOnlySkillz. Οι δυο τους θα παίζανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του και οργανώθηκε ακριβώς όπως είχε ζητήσει εκείνος στη δική του νεράιδα.
Όταν άνοιξε τα μάτια του, δεν πίστευε ότι βρισκόταν ανάμεσα σε μπαλόνια, γευστικά φαγητά, τεράστιες οθόνες και υπολογιστές.

Η ανυπομονησία του είχε ζωγραφιστεί σε όλες του τις κινήσεις. Όταν ο αγαπημένος του youtuber εμφανίστηκε και τον πλησίασε, τα μάγουλα του απέκτησαν ένα κόκκινο χρώμα, καθώς από τη μια ντρεπόταν ενώ από την άλλη είχε ενθουσιαστεί τόσο που δεν μπορούσε να το κρύψει με τίποτα. Εντελώς αυθόρμητα σε μια έκρηξη ντροπής αλλά και χαράς, κρύφτηκε κάτω από ένα τραπέζι, ωστόσο ήταν απόλυτα χαρούμενος που η ευχή του έχει εκπληρωθεί. Ελάχιστα λεπτά μετά βρέθηκε δίπλα στον αγαπημένο του ItsOnlySkillz και ενώ ακόμα δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε, εμφανίστηκε και ο Satamo, ένας επιπλέον αγαπημένος του you tuber. H χαρά του πλέον ήταν διπλή.
Η γνωριμία ξεκίνησε μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα χαράς περιέργειας και πολυλογίας, καθώς δε σταμάτησαν να μιλάνε για τα πάντα. Ωστόσο, αποφάσισαν πως είχε φτάσει η ώρα να αφήσουν τα λόγια και να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Οι ώρες περνούσαν και ενώ το παιχνίδι δεν έλεγε να σταματήσει  μια υπέροχη τούρτα εμφανίστηκε στο χώρο και η αίθουσα πλημύρισε από χειροκροτήματα και λαμπερά χαμόγελα. Ο Κωνσταντίνος, αν και είναι φανατικός οπαδός των υγιεινών γευμάτων, έκανε μια εξαίρεση και σχεδόν καταβρόχθισε ολόκληρη την τούρτα. Δεν μπορούσε να μη γίνει ανταλλαγή δώρων στο κλείσιμο αυτής της υπέροχης μέρας, αλλά και ανταλλαγή σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να γίνει η επισφράγιση της γνωριμίας τους.
Ο Κωνσταντίνος κυριολεκτικά ζούσε μια από τις καλύτερες μέρες του. Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένες στο πρόσωπο του, και αυτό έδινε μεγάλη χαρά  σε όσους βρίσκονταν κοντά του.

τους εθελοντές μας: Δωροθέα Μαραγκοπούλου

τους χορηγούς σε είδος: TZAFERI 16, New Hotel, BattleNet Arena Agios Dimitrios, Γεώργιος Μαντζαβίνος, Pasaji, Ζαχαροπλαστείο Αφοί Ασημακόπουλοι, Master Fireworks & Balloons, Στέλιος Κορκοβίλης, Fotocopy Βάρης, Βιοκυτταρική Πρόγνωση, Μικροβιολογικό Εργαστήριο Παπαεμμανουήλ Μάνος

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!