Ο Κωστής είναι ένας κοινωνικός, δραστήριος και χαμογελαστός έφηβος. Λατρεύει το μπάσκετ, το μεγάλο του πάθος, που, δυστυχώς, του στέρησε η ασθένειά του. Αυτό που δεν μπόρεσε, όμως, να του στερήσει είναι οι λατρεμένοι του φίλοι που δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του!

Πάντοτε ονειρευόταν να μετατρέψει το υπόγειο τού σπιτιού του σε ένα ευρύχωρο playroom. Να αποκτήσει το δικό του προσωπικό στέκι, όπου θα περνάει ατελείωτες ώρες αράγματος με τους φίλους του, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς! Σημαντική προϋπόθεση; Να έχει οπωσδήποτε ένα μπιλιάρδο!

Η μεταμόρφωση του υπογείου αποδείχθηκε μια ιδιαίτερη πρόκληση για τις νεράιδες, καθώς δεν είχε συντηρηθεί για πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, οι νεράιδες και τα ξωτικά κοίταξαν τις δυσκολίες κατάματα και δεν πτοήθηκαν! Ίσα ίσα… Πείσμωσαν ακόμη περισσότερο! Έτσι, με πολλή δουλειά, προσεκτικό σχεδιασμό και επίβλεψη, κατόρθωσαν να μεταμορφώσουν – στην κυριολεξία – τον χώρο!

Ένα τεράστιο μπιλιάρδο, μια αναπαυτικότατη πολυθρόνα με ηχοσύστημα, led φωτάκια και μια εντυπωσιακή led επιγραφή «Kosti’s Billiard House» είχαν μετατρέψει το γκρίζο υπόγειο σε έναν χώρο πραγματικά αγνώριστο!

Ο Κωστής εντυπωσιάστηκε! Πριν καν κάνει το πρώτο του βήμα μέσα στο αγνώριστο πια υπόγειό του, είχε μείνει άφωνος. Εξερεύνησε τον χώρο και άνοιξε τα δώρα του, ενώ δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάζει το γιγαντιαίο μπιλιάρδο που με τόση αγάπη είχαν διαλέξει αποκλειστικά για αυτόν οι νεράιδες.

Ο μπαμπάς του Κωστή έβαλε μουσική και το πάρτι της εκπλήρωσης της ευχής ξεκίνησε και επίσημα! Όλοι μαζί έπαιξαν μπιλιάρδο, έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες με τις νεράιδες και διασκέδασαν απολαμβάνοντας κάθε γωνιά του καινούριου playroom.

Ήταν ένα δύσκολο έργο που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Ο Κωστής έχει πια το playroom που τόσο επιθυμούσε και είναι πανέτοιμος να «πατήσει» γερά στα πιο διασκεδαστικά χρόνια του. Το νεανικό του στέκι περιμένει υπομονετικά ολόκληρη την ανδροπαρέα και τις ατελείωτες μελλοντικές βραδιές διασκέδασης και παιχνιδιών!

θερμά τη Νίκη Καποπούλου για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Εύα Μάνογλου, Άννα Μάνογλου

τους χορηγούς σε είδος: Ravenna, Bright, Γυψοπλακ – Ι. Κορασίδης Α.Β.Τ.Ε., Leos, Vitex, Info Quest, Βιοκαρπέτ, Neonfox, Echo Deco, IDEA, Achro, PAOK B.C., Παρασχάκης, Παιχνίδια Μουστάκας, Pet City, IKS Hellas, Otaku Store, iChip, e-spiti, Be Expert, ΚΙΦΑ Μεταφορική, Μεταφορική Λιναρδάκης, Intralink, Miltos Patisserie & Catering, Κώστας Σάλτας, Taxiway, Craftbox, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!