«Θα ήθελα μονάχα να είχα κάνει την ευχή μου νωρίτερα, απάντησε ο Κ., όταν τον ρώτησαν τι θα ήθελε να αλλάξει την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του. Βλέπετε, ο Κ. γνώρισε πριν λίγο καιρό έναν ξεχωριστό φίλο… Έναν φίλο που θα του άλλαζε τη ζωή!

Οι γονείς του του είπαν να ετοιμαστεί. Πήγαιναν να συναντήσουν τη νεράιδά του, την Ήβη! Εκείνη, μόλις έφτασαν, του ανέθεσε μια αποστολή: Να βρει κάποια κρυμμένα δώρα. Δώρα που όλα μαζί έλυναν έναν μεγάλο γρίφο! Ο Κ. δεν δυσκολεύτηκε να τα συλλέξει όλα. Ξετυλίγοντάς τα, μάλιστα, άρχισε να λύνει το μεγάλο μυστήριο: Ήταν η ημέρα της ευχής του. Η ημέρα που περίμενε με υπομονή και ενθουσιασμό αρκετό καιρό, μέχρι να γεννηθεί το κουτάβι.

Μόλις τελείωσε με τα δώρα και τη λύση του κρυμμένου γρίφου, η νεράιδά του είχε κανονίσει να μάθει όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα του κουταβιού. Ο Κ. παρακολούθησε σεμινάριο, για να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για τον καλύτερό του φίλου. Βέβαια, ήξερε από μόνος του ότι το πιο σημαντικό για το κουτάβι που περίμενε, ήταν να του δώσει αγάπη. Και απ’ αυτή είχε μπόλικη!

Αυτά σκεφτόταν όσο άκουγε σκεπτικός το σεμινάριο. Ξαφνικά, αισθάνθηκε ένα απαλό άγγιγμα στην πλάτη. Γύρισε και είδε ένα πανέμορφο κουτάβι. Αμέσως μόλις το πήρε στην αγκαλιά του, φάνηκε πως ήταν η αρχή μιας ιδιαίτερης φιλίας. Ο Ερμής, όπως το ονόμασε το κουτάβι, κουνούσε πέρα δώθε την ουρά του, όσο ο Κ. το «γέμιζε» χάδια.

Εκείνη τη μέρα, στην οικογένεια προστέθηκε ένα ακόμη μέλος! Ένα μέλος που όλοι αγκάλιασαν και αγάπησαν κατευθείαν.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Craftbox, Myikona, Λακκαγκίνη Στα Κιούρκα, Ζαχαροπλαστείο Τα Γιούλια, PetAmazon, Clever Canin, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: 4 seasons market, Πασσάς Γεώργιος, Φρίξος Κοκκώνης ΑΕΒΕ Σημαιών, Fresh Patisserie, Ιππικός Όμιλος Κουβαρά, Ζορμπά- Αρμενιάκου Ευαγγελία, Όμιλος Βιοϊατρική, Napolitivo, Myikona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!