Η μέρα της ευχής του Λέο έφτασε και οι νεράιδες ξεκίνησαν γεμάτες χαρά για να τον συναντήσουν! Σε έναν πανέμορφο παιδικό σταθμό, σε καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο με δέντρα και πολλά παιχνίδια, στήθηκε το σκηνικό της εκπλήρωσης με πολλές εκπλήξεις για τον μικρό μας. Οι νεράιδες στόλισαν το χώρο με μπαλόνια, σημαιάκια και πολλή αγάπη και φρόντισαν να κρύψουν τα δώρα του ανάμεσα στα παιχνίδια για να τα ανακαλύψει ο Λέο!

Μόλις έφτασε μαζί με τους γονείς και την αδερφή του, στην αρχή ήταν διστακτικός και κοιτούσε γύρω του επιφυλακτικά. Όταν όμως σιγά-σιγά κατάλαβε ότι όλα τα παιχνίδια ήταν εκεί μόνο για εκείνον , τότε έλαμψαν   τα μάτια του από τον ενθουσιασμό! Το «σύνθημα» δόθηκε και η εξερεύνηση στα μικρά σπιτάκια ξεκίνησε, όπου μαζί με την αδερφούλα του, ανακάλυψαν όλα τα δώρα που είχαν κρύψει για εκείνον οι νεράιδες.

Η τσουλήθρα έγινε το αγαπημένο του παιχνίδι, αφού σε κάθε κατάβαση εισέπραττε το χειροκρότημα όλων και κάθε φορά το πρόσωπό του φωτιζόταν από ένα τεράστιο χαμόγελο! Παρόλο που δεν μπορούσε να εκφράσει με λόγια τις σκέψεις του, τα μάτια του φανέρωναν το πόσο ευτυχισμένος ένιωθε.

Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα… παίζοντας και τρέχοντας, βρέθηκε ξαφνικά μπροστά στο καινούριο του ποδήλατο και το κοίταξε με μάτια ορθάνοιχτα! Με τη βοήθεια της αδερφής του, γρήγορα ανέβηκε επάνω και ξεκίνησε τις βόλτες του, ξετρελαμένος με τα φωτάκια και τον ήχο του κουδουνιού.

Όταν έφτασε η στιγμή της επιστροφής, ο Λέο δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί τα παιχνίδια και το ποδήλατό του… γιατί δεν είχε καταλάβει ότι όλα αυτά είναι πλέον δικά του! Τη στιγμή όμως που  αντιλήφθηκε ότι όλα αυτά   τον  περίμεναν μπροστά από το σπίτι του, η ευτυχία του πλέον ήταν ανείπωτη! Ανέβηκε στο ποδήλατό του και κάνοντας πεντάλ, ξεκίνησε προς ένα «μαραθώνιο» ατελείωτου παιχνιδιού!

θερμά την Anytime by Interamerican για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Χριστίνα Δημητροπούλου

τους χορηγούς σε είδος: ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΤΣΙΡΚΟΥΔΗ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΑ, Παιδικός Σταθμός Λιλιπούπολη ,ΜyIkona, Παιδότοπος Τίγρης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!