Η ευχή του Λευτέρη ήταν να αποκτήσει ένα gaming laptop, για να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι και να κάνει τα μαθήματά του. Ένα απόγευμα, λοιπόν, μετά από μια δύσκολη μέρα στο νοσοκομείο, μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τον Λευτέρη στο σπίτι. Ένα βουνό από πακέτα αντίκρισε μόλις μπήκε, και τα μάτια του έλαμψαν! Δεν περίμενε ότι οι νεράιδες θα του έστελναν τόσα πράγματα, μαζί με τον υπολογιστή του. Ακουστικά, ποντίκι, mousepad, καρέκλα! Τελειωμό δεν είχαν τα πακέτα του. Κι ενθουσιασμένος όπως ήταν με όλα αυτά, δεν περίμενε πως η ευχή του μπορούσε να έχει και συνέχεια…

Όμως οι νεράιδες είχαν φροντίσει για λίγη ακόμα μαγεία! Χτύπησαν το κουδούνι, λοιπόν, με φαγητά, γλυκά, δώρα και μπαλόνια στα χέρια. Αφού συνεννοήθηκαν με τη μαμά του, ανέβηκαν αθόρυβα στο δωμάτιο του για να του κάνουν έκπληξη! Τον βρήκαν να παίζει με τους φίλους του κι ο Λευτέρης δεν πίστευε στα μάτια του. Εκφραστικός κι ενθουσιώδης όπως είναι, άρχισε να ξετυλίγει τα δώρα του με αγωνία, ενώ μιλούσε για το σχολείο, που αγαπάει πολύ, και τα ενδιαφέροντά του. Οι φίλοι του χαίρονταν μαζί του και καλοπροαίρετα τον ζήλευαν λιγάκι βλέποντας πόσα είχαν κάνει οι νεράιδες του για εκείνον. Όταν αντίκρισε τα αγαπημένα του φαγητά, σαλιγκάρια και διάφορα κρέατα, δε μπορούσε να πιστέψει ότι οι νεράιδες ήξεραν και φρόντισαν ακόμα κι αυτό! Πραγματικά ήταν λες και διάβαζαν το μυαλό του και ήξεραν την κάθε του επιθυμία! Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν όταν είδε την τούρτα του, που την κοσμούσε μια στολή από το αγαπημένο του άθλημα, το καράτε. Μαζεύτηκαν όλοι γύρω από την τούρτα, κι αναφώνησαν «Λευτέρη, η ευχή σου πραγματοποιήθηκε!», ενώ ο Λευτέρης έσβηνε το κεράκι του ευτυχισμένος. Το χαμόγελό του ήταν μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του κι αυτό αποτελούσε την πιο τρανή απόδειξη ότι ο σκοπός είχε επιτευχθεί! Η δύναμη της ευχής έκανε το θαύμα της κι ο Λευτέρης ήταν κιόλας πιο δυνατός και πιο έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα του και να βγει νικητής.

ευχαριστούμε θερμά την Technomar Shipping και προσωπικά τον κ. Γεώργιο Γιουρούκο για την υιοθεσία της ευχής 

τους εθελοντές μας: Μαρία Καλαθάκη, Εριέττη Φουντουλάκη

τους χορηγούς σε είδος: Petousis Hote & Suites, ζαχαροπλαστείο Sweet House, MyIkona 

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)