Το Boxer είναι ένα σκυλί ράτσας. Ένα μεγάλο σκυλί, θα έλεγε κάποιος. …και φαίνεται  τρομακτικό θα έλεγε ένας άλλος και  είναι και μεγάλη ευθύνη, θα συμπλήρωνε ένας τρίτος.

Για τον Λεωνίδα, όμως ένα Βoxer, δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Είναι απλά ένα όνειρο ζωής!

Ξέρετε ο Λεωνίδας πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται ιστιοκυττάρωση και η θεραπεία της διήρκησε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο μικρός μας φίλος, έκανε πολύ υπομονή και προσπάθησε ακόμα περισσότερο ώστε να γίνει καλά για να μπορέσει να αποκτήσει το νέο καλύτερο φίλο και σύντροφό του! Και όταν ο γιατρός του είπε ότι μπορούσε, κάλεσε αμέσως εμάς στο Κάνε-Μια-Ευχή για να εκπληρώσουμε την ευχή του!

Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε… Γιατί, όπως φαντάζεστε δεν είναι εύκολο. Έπρεπε να του ετοιμάσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του, μια ημέρα μαγική!

Και η πολυπόθητη μέρα έφτασε! Δύο εθελοντές του οργανισμού κατέφθασαν στο σπίτι του Λεωνίδα και συνόδευσαν τον Λεωνίδα στο κτηνιατρείο Vet imaging. Εκεί πέρασε αρκετές ώρες ακούγοντας με προσοχή την κτηνίατρο που  εξήγησε ότι έπρεπε να γνωρίζει για τους σκύλους και τη φροντίδα τους, άκουσε με προσοχή τις ερωτήσεις του και έλυσε όλες τις απορίες του. Ο Λεωνίδας ήθελε να ενημερωθεί για τα πάντα γιατί από την αρχή μας είχε πει ότι υπεύθυνος  για τη φροντίδα του τετράποδου φίλου του, θα ήταν αποκλειστικά και μόνο εκείνος!  Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση, η οικογένεια μεταφέρθηκε στο εστιατόριο όπου θα γευμάτιζε.  Ο μικρός μας κάπως αποπροσανατολίστηκε… ίσως να ανησύχησε κιόλας, γιατί ο φίλος που τόσο ποθούσε να συναντήσει, αργούσε τόσο να εμφανιστεί! Μα που να ήξερε ότι όσο εκείνος έκανε αυτές τις σκέψεις και έτρωγε το αγαπημένο του φαγητό, στο σπίτι του ετοιμαζόταν ένα θεματικό πάρτι για εκείνον και την άφιξη της Blue… ναι η σύντροφος του Λεωνίδα ήταν κοριτσάκι! Και φυσικά βρισκόταν ήδη εκεί και περίμενε για να τον υποδεχθεί!

Όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, ο Λεωνίδας «πάγωσε» αλλά μόνο για μια στιγμή! Εμφανώς συγκινημένος αλλά τόσο ευτυχισμένος, με τα  μάτια του πλημυρισμένα από δάκρυα χαράς, έτρεξε και έπεσε στο πάτωμα για αγκαλιάσει την Blue. Κι εκείνη, απλά κούρνιασε στην αγκαλιά του, δίνοντάς του φιλιά με την υγρή μυτούλα της και κουνώντας ασταμάτητα την ουρίτσα της. Επιτέλους, είχαν «βρει» ό ένας τον άλλο! Και όλοι οι αγαπημένοι του έσπευσαν να καλωσορίσουν με τη σειρά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε για την Υιοθεσία της ευχής το Superise Mykonos και τον Σταύρο Ντεμερτζή Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Δ. Μπουρνάζου , Ρ. Σαρημιχαηλίδου και Σ. Σειμένητίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Vet Imaging Κλινική Μικρών Ζώων , GOLDEN PHOENIX, The Sweet Spot, Mougiakakos Graphic Arts

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).