Ο μικρός Λεωνίδας είναι ένα κοινωνικό και γλυκύτατο πλάσμα. Αγαπάει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό, όμως μας εκμυστηρεύτηκε ότι  δεν του αρέσει τόσο να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου, όσο να παίζει ο ίδιος. Παράλληλα τρέφει έντονο θαυμασμό για τα γρήγορα αυτοκίνητα και θα ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει οδηγός σε αγώνες ταχύτητας.

Ο μικρός σκόρερ, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ασθένειας του, φαίνεται να συνεχίζει να βάζει τα δυνατά του σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως της σημαντικότητάς του. Καταλάβαμε κατευθείαν ότι ο πάγκος δεν ταιριάζει στο Λεωνίδα. Θέλει πάντα να παίζει  – και να πρωταγωνιστεί – στη βασική εντεκάδα. Αυτό έχει καταφέρει να το πετύχει, και θα συνεχίσει, χρησιμοποιώντας την αστείρευτη δύναμη και επιμονή του.

Ο Λεωνίδας ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ποδοσφαιρικό δωμάτιο με στοιχεία του αγαπημένου του Παναθηναϊκού. Οι νεράιδες μας, θέλοντας να τον ανταμείψουν για την υπομονή του όλον αυτό τον καιρό, αποφάσισαν μεμιάς να εκπληρώσουν την ευχή του! Με τη βοήθεια των μαγικών τους ραβδιών, κατάφεραν να μεταμορφώσουν το δωμάτιό του σε έναν εντυπωσιακό χώρο, ίδιο με πραγματικό γήπεδο! Ο Λεωνίδας, αφού γύρισε ενθουσιασμένος από τη βόλτα του με το αγωνιστικό αμάξι, βρέθηκε έκπληκτος να κοιτάει το καινούριο του δωμάτιο και έσπευσε να φωνάξει τους φίλους του να το δουν και αυτοί. «Τώρα έχω πάρα πολύ χώρο να διαβάζω και να παίζω με τον υπολογιστή μου», μας είπε χαρούμενος. «Σίγουρα το βράδυ που θα μείνουμε μόνοι μας, θα μας μιλάει συνέχεια για το καινούριο του δωμάτιο», μας είπαν εμφανώς ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι οι γονείς του, τονίζοντας τη μαγική επίδραση που θα έχει η ευχή!

Ο μικρός μας αστέρας του γηπέδου είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει πως με τη θέληση και την επιμονή, καταφέρνουμε πάντα να σκοράρουμε σε όποιο παιχνίδι κι αν αποφασίσουμε να παίξουμε!

τους εθελοντές: Μαρίνα-Αστάρτη Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Καρβουνάς, Μαρία Τσέργα, Δημήτρης Φιντιρίκος

τους χορηγούς σε είδος: Aithrio, Bizarre Stickers, Blanc de Blanc, Domino’ s Pizza, Elite Strom, Ergaleiogatos, Hellas Tech, Kentia, KM store design, Myikona, Passarella, Vegga Sport ΕΠΕ, Vitex, Wood Well Ζυμαρίδης, Zakcret, Μάλλιαρης Φώτης, Μέταλλον Ελλάς ΙΚΕ, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Σκρέκης

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)