Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι, στο οποίο για ακόμα μία χρονιά θα έχει την καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά.

Τα έσοδα από τη συγκεκριμένη λαχειοφόρο διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του σχολείου και για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

Επιπλέον, η λοταρία και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε η ευχή ενός παιδιού (3-18 ετών), που πάσχει από κάποια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, όντας ευαισθητοποιημένο, μετά τα κρούσματα νεοπλασματικών ασθενειών που παρουσιάστηκαν σε μαθητές του σχολείου μας, αποφάσισε σύσσωμο να βοηθήσει στην εκπλήρωση μιας ευχής, ως δείγμα αγάπης και θαυμασμού προς τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Ελπίζουμε με την κίνησή μας αυτή να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους γονείς και Συλλόγους και να τους δώσουμε το έναυσμα για προσφορά χαράς κι ελπίδας.