Όπως είχε πει κάποτε μια νεράιδα: «Επιθυμίες υπάρχουν πολλές, ευχές, όμως, λίγες». Δεν είχε περάσει, λοιπόν, πολύς καιρός από τότε που ο Λ. μίλησε στις νεράιδες για τη μεγαλύτερη, πιο βαθιά επιθυμία του: την ευχή του! Επιθυμίες, λοιπόν, είχε πολλές και που και που τις ανέφερε στις νεράιδες. Αλλά η ευχή του ήταν μία και μοναδική, «σταθερή» θα μπορούσαμε να πούμε: ένα gaming laptop!

Γεμάτος ενθουσιασμό, ο Λ. έσπευσε να αδράξει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα: την ημέρα της ευχής του. Στο πλευρό του, πάντα η οικογένειά του. Πριν καλά-καλά το καταλάβει, ο Λ. βρέθηκε να χειρίζεται ένα μαχητικό αεροπλάνο, σε έναν προσομοιωτή, κάνοντάς τον να ξεχάσει πως τα πόδια του ακουμπούσαν στη γη, αφού η καρδιά και το μυαλό του βρίσκονταν στα σύννεφα!

Όμως, οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει εδώ, οι νεράιδες είχαν φροντίσει να κλείσουν στον Λ. και την οικογένειά του ένα μοναδικό γεύμα. Καθώς τελείωνε το αγαπημένο του πιάτο, ο σερβιτόρος, αντί να του φέρει επιδόρπιο, του παρέδωσε ένα δέμα. Έκπληκτος, πίστεψε πως κάποιο λάθος πρέπει να είχε γίνει, όμως ο σερβιτόρος τον διαβεβαίωσε ότι το δέμα ερχόταν από τον νεραϊδόκοσμο! Με επιφύλαξη και με εγκρατή ενθουσιασμό, άνοιξε το πακέτο του και σαν μια λάμψη να ελευθερώθηκε στα δυο εκφραστικά του μάτια. «Είναι το λάπτοπ μου! Αυτό που είχα ζητήσει!», αναφώνησε.

Όπως είναι λογικό, έχοντας κάποιος μπροστά του ό,τι ονειρευόταν για καιρό, ο Λ. δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει σπίτι. Άλλωστε, οι νεράιδες δεν παρεξηγούν. Καταλαβαίνουν! Ο Λ. έδωσε μία τεράστια αγκαλιά σε μία από τις νεράιδες του. Ο ενθουσιασμός του ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Πήρε την οικογένειά του και επέστρεψαν αμέσως. Όμως, τα ξωτικά του είχαν αφήσει μερικά δώρα ακόμη. Στην αρχή δεν πίστευε ότι όλα αυτά τα δώρα ήταν για αυτόν. Όπως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ευχή του είχε εκπληρωθεί. Σιγά-σιγά, όμως, το συνειδητοποίησε. Δεν περνούσε μέρα, χωρίς να ανοίξει το νέο του laptop!

Εκείνη την ημέρα, πήρε λίγη δύναμη ακόμη, για να συνεχίσει τον αγώνα του με την ασθένειά του.

θερμά την Technomar Shipping Inc. και τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Μακράκη, Γιάννης Καρβουνας, Ήβη Πολυχρονιάδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Passarella, TGI Friday’s, MyIkona, Craftbox, Intralink, Pilot Center

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!