«Θέλω ένα Play Station 4 για να παίζω Fortnite, να τρέχω, να κυνηγάω, να πολεμάω!» Η ευχή του Μάνθου ήταν ξεκάθαρη και εξέφραζε τη δύναμη που και ο ίδιος κρύβει μέσα του. «Θα γίνω ο καλύτερος μαχητής, θα αποκτήσω εξοπλισμό για να μην με προλαβαίνει κανένας στην πίστα. Εγώ μόνο θα νικάω, δεν θα χάνω ποτέ!» Αυτός είναι ο Μάνθος, ένας μικρός μαχητής που «πολεμάει» καθημερινά με την Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία… 

Και ήρθε η ημέρα που τόσο περίμενε και μας υποδέχτηκε στην πόρτα με υγρά ματάκια, γεμάτα αγωνία και λαχτάρα!

Παρακολουθούσε την κάθε μας κίνηση, κρεμόταν κυριολεκτικά από τα χείλη μας και προσπαθούσε να καταλάβει εάν η ευχή του θα γινόταν πραγματικότητα. Και ναι, έγινε… και εξελίχθηκε με πολύ όμορφο τρόπο.

Ο μικρός μας είχε περάσει πολύ καιρό στο νοσοκομείο και του είχε λείψει πολύ να παίζει με τον κολλητό του φίλο, τον Λουκά. Γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε να περάσουν όλη την ημέρα μαζί! Οι δυο φίλοι έπαιξαν σε μια γιγαντιαία  οθόνη με το Play Station 4  και του είπαμε ότι αν έπαιζαν καλά, ίσως και να μπορούσαμε να κανονίσουμε να το πάρει στο σπίτι!

Ήταν τόσο χαρούμενος που βρισκόταν εκεί και έπαιζε με τον φίλο του, που έλεγε συνέχεια ότι ήταν πραγματικά, η καλύτερη ημέρα της ζωής του! Του είπαμε ότι ποιος ξέρει, ίσως και να γινόταν ακόμα καλύτερη και τον βάλαμε να ψάξει όλη την αίθουσα γιατί υπήρχαν πολλές εκπλήξεις για εκείνον…

Ξετρελάθηκε μόλις ανακάλυψε το τιμόνι που συνδέεται με το PS4 καθώς και με όλα τα άλλα δωράκια που είχαμε για εκείνον.

Ήθελε τόσο πολύ να τα πάει στο σπίτι, αλλά ταυτόχρονα μας ρωτούσε εάν θα έχει και συνέχεια η μέρα του, επειδή δεν ήθελε να τελειώσει. Η επιθυμία να περιεργαστεί τα νέα του αποκτήματα και η γλυκιά κούραση της ημέρας τελικά επικράτησαν και δέχτηκε φύγει με το μεγαλύτερο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!

Μάνθο μας όλες σου οι ευχές να πραγματοποιούνται! Ποια είναι η δική μας ευχή; Nα είσαι πάντα δυνατός, να συνεχίσεις να μάχεσαι και να βγεις νικητής! 

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ν. Κανελλοπούλου και Ρ. Σαρημιχαηλίδου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Sony Hellas, Odeon Starcity, Εστιατόριο Μυρτιά, Fresh Patisserie

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).