Ανυπομονησία. Με αυτή την αίσθηση φύγαμε την ημέρα που μας εκμυστηρεύτηκε τη βαθύτερη επιθυμία του και με αυτήν τον αντικρίσαμε την ημέρα που την πραγματοποιήσαμε. Τα είχε οργανώσει όλα στο κεφαλάκι του, από το μοντέλο του υπολογιστή μέχρι το καλωδιάκι που θα ένωνε τον εκτυπωτή με τον πύργο. Είχε οργανώσει και το γραφείο του με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να τακτοποιηθούν όλα τα τμήματα του υπολογιστή όταν έρθει η ώρα!

Με ανυπομονησία μπήκε στο εργαστήρι και ολοκλήρωσε την ρομποκατασκευή του, σαν μικρός επιστήμονας. Και μόλις εμφανίστηκε στο δωμάτιο του, άρχισε το κυνήγι για να βρει αυτό που επιθυμούσε τόσο πολύ! Και έκανε <<unboxing>> μόνος του και τα έστησε μόνος του και μας χάρισε το πιο δυνατό του χαμόγελο. Κι εμείς, που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε να τον δούμε να χαίρεται, φύγαμε ανακουφισμένοι που τα καταφέραμε!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Τζ. Λιβέρη, Δ. Βαρβάτος και Ειρ. Τσομάκου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Stem-Arts, Ζαχαροπλαστείο Λοτσάρης, Astir Hotel Palace

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).