«Είναι ακριβώς το χρώμα που ήθελα και ζήτησα!» είπε ο Μάρτιν και αμέσως έτρεξε να βάλει τα νέα του προστατευτικά για να οδηγήσει για πρώτη φορά το ποδήλατό του! Που να φανταζόταν, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, όταν έλεγε στη νεράιδά του για την ευχή του, πως μαζί με το ποδήλατό του, θα συνέβαιναν τόσα ακόμη που θα του έδιναν χαρά;

Δεν πρόλαβαν να περάσουν πολλές ημέρες, και η μητέρα του τον ενημέρωσε, πως τον κάλεσαν από τον νεραϊδόκοσμο. Κάτι ξεχωριστό για τον Μάρτιν είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες: μία περιπέτεια στα καρτ!

Γεμάτος ανυπομονησία για το τι θα συναντήσει και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, παρέα με την οικογένειά του, ξεκίνησαν για την πίστα. Τον βοήθησαν να βάλει την κατάλληλη στολή για να οδηγήσει για πρώτη φορά! Τότε, τον πλησίασε μια γνώριμη φιγούρα. Ανοιγόκλεισε τα μάτια του προσεκτικά. Δεν μπορεί να ήταν αυτός που πίστευε. Κι όμως, ήταν! Ο αγαπημένος του σούπερ ήρωας ήταν εκεί! Ένα τεράστιο χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπό του και όταν ο σούπερ ήρωας τον πήρε από το χέρι για να μπουν μαζί στο καρτ, αισθανόταν σαν να βρισκόταν σε όνειρο! Χάσαμε το μέτρημα για το πόσες βόλτες έκαναν με το καρτ.

Η βόλτα αυτή έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού με το που βγήκε από το καρτ, σαν κάτι μαγικό να είχε συμβεί. Ένα σωρό δώρα, όλα δικά του, τον περίμεναν! Λίγο αργότερα, οι δύο μαγικοί φίλοι του, του έφεραν το νέο του ποδήλατο! Κόντεψε να πετάξει από ενθουσιασμό! Έβαλε όλα τα απαραίτητα προστατευτικά αξεσουάρ και με τον αγαπημένο του ήρωα να τον συνοδεύει σε κάθε του βήμα, ανέβηκε στο ποδήλατό του. Βόλτες πάνω-κάτω, γέλια και πεταλιές έκαναν αυτή την ημέρα ακόμη πιο ιδιαίτερη!

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Διονύσης Μπογδάνος, Ιωάννα Συκιανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ, Kartland, Πsquare, Ζαχαροπλαστείο Μασκώτ, Σταύρος Βλαχάκης, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!