«Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή» Μέγκι 9, Κυστική Ίνωση

Η εννιάχρονη Μέγκι εδώ και καιρό ονειρεύεται να έχει το δικό της υπολογιστή. Όπως μας είπε, θέλει να περνάει το χρόνο της όταν βρίσκεται στο νοσοκομείο και να επικοινωνεί με τους φίλους της. «Όταν μπαίνω στο νοσοκομείο δεν περνάει η ώρα! Θέλω να έχω τον υπολογιστή για να επικοινωνώ με τις φίλες μου, να κάνω τα μαθήματά μου και να παίζω παιχνίδια!» Αυτό εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες της όταν τη συνάντησαν στο νοσοκομείο.

H Mέγκι είναι ένα κορίτσι όπως όλα της ηλικίας της, γεμάτο ζωντάνια χαρά και όρεξη για παιχνίδι. Η φωνούλα της στο τηλέφωνο, αλλά και τα λόγια της μαμάς της, μάς άφηναν κάθε φορά να καταλάβουμε το μέγεθος της προσμονής της, για την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής της.

Η μέρα ξεκίνησε στο Allou! Fun Park με τη Μέγκι και τη φίλη της, να δοκιμάζουν όσο δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και δραστηριότητες μπορούσαν! Μπήκαν στα τρενάκια –αυτό που πάει γρήγορα, αλλά και αυτό που πέφτει στο νερό!– τα αγαπημένα της όμως, ήταν τα συγκρουόμενα. «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν που τρακάραμε στα συγκρουόμενα», είπε στο τέλος η Μέγκι. Τα ματάκια της έλαμπαν από ευτυχία και το υπέροχο χαμόγελό της, ζέστανε και γέμισε τις καρδιές όλων όσοι ήταν εκεί, μαζί της.

Το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με τα δώρα που θα την οδηγούσαν σε αυτό που τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει, ήταν κάτι συναρπαστικό για εκείνη. Κάθε κουτί την έφερνε όλο και πιο κοντά σε αυτό που τόσο καιρό ονειρευόταν! Και επιτέλους, ένα πλήρες σετ με υπολογιστή και περιφερειακά παρουσιάστηκε στη Μέγκι από τις νεράιδες της! Το χαμόγελο δεν έφευγε από το προσωπάκι της, καθώς ξετύλιγε με ανυπομονησία τα περιτυλίγματα και πήρε στα χεράκια της τα δικά της, πλέον, είδη που θα τη βοηθούσαν  τόσο στο διάβασμα, όσο και την ψυχαγωγία της. Και είναι τόσο πολλά αυτά που κάνει στον ελεύθερο χρόνο της. Είναι πραγματικά πολυάσχολη, αλλά και πολυτάλαντη! Θέλει να γίνει ζαχαροπλάστισσα και ήδη φτιάχνει τα δικά της γλυκά. Από δω και πέρα σίγουρα θα ανακαλύπτει συνεχώς νέες, αγαπημένες  συνταγές στο διαδίκτυο. Το μαγικό ταξίδι για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων στη ζωή της είναι ακόμη στην αρχή! Εμείς, ευχόμαστε να μην αποχωριστεί ποτέ το χαμόγελό της!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ά. Σίττα και Ν. Κοντογιαννίδου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Ανεμώνη ζαχαροπλαστείο, Allou Fun Park, Εverest Allou

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).