Όταν η ενσυναίσθηση των παιδιών γίνεται φωτεινό παράδειγμα για μικρούς & μεγάλους.

7 έφηβοι σκέφτηκαν τη διοργάνωση ενός Χριστουγεννιάτικου πάρτυ για καλό σκοπό και αμέσως  αγκαλιάστηκε από συμμαθητές, κηδεμόνες και εταιρείες υποστηρικτές. Άμεσα οργανώθηκε μια εξαιρετική βραδιά η οποία είχε απόλυτη επιτυχία και εκπλήρωσε το σκοπό της!

Η εκδήλωση “Christmas Party” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Galaxy του HILTON ATHENS, και τα έσοδα της εκδήλωσης θα  διατεθούν για την εκπλήρωση της ευχή της μικρής Μιχαλίας-Ειρήνης, 7 ετών, που ευχήθηκε να ταξιδέψει στη Disneyland για να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους της ήρωες!

Μια έφηβη ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, αποφάσισε να προτείνει στους φίλους και συμμαθητές της ένα πάρτυ για να ενισχύσουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Όλοι μαζί δεν δίστασαν στιγμή. Η ομάδα παιδιών του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα, των Εκπαιδευτηρίων ΩΘΗΣΗ και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, διοργανώσαν ένα Christmas Party με σκοπό την ενίσχυση του προγράμματος Υιοθεσίας Ευχής του Οργανισμού.

Μαθητές και μαθήτριες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Οργανισμό, για ένα λιγότερο τυχερό παιδί που περίμενε υπομονετικά η ευχή του να εκπληρωθεί. Ανακαλύπτοντας την ικανοποίηση που εισπράττουν οι ίδιοι μέσω της προσφοράς και σεβόμενοι την σπουδαιότητα της διατήρησης της παιδικότητας, οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων έγιναν μια μεγάλη ομάδα με ένα μόνο σκοπό, να δώσουν δύναμη στην ευχή. Να γίνουν το φως και η ελπίδα για ένα παιδί που το χρειάζεται.

Το πάρτυ διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε άριστα, καθώς νεαροί άνθρωποι με ευαισθησίες και αγάπη, επένδυσαν το χρόνο και την πειθώ τους, ώστε μια ευχή ενός παιδιού που παλεύει για τη ζωή του να εκπληρωθεί, δίνοντας του χαρά και τη δύναμη να πιστέψει ξανά στη ζωή.

Την προσπάθεια των μαθητών αγκάλιασαν με τις ευγενικές του χορηγίες η κυρία Ρόκκα και οι εταιρείες: Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Solidus Securities ΑΕΠΕΥ, Alumil, L’ Artigiano.

Όταν τα παιδιά αναλαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για το μέλλον.

 

Τα παιδιά γνωρίζουν την γλυκιά μαγεία της προσμονής.
Κανένα παιδί δεν πρέπει να απογοητεύεται.
Δώσε δύναμη στην ευχή. Δώσε δύναμη στη ζωή.