Εύχομαι να αποκτήσω ένα Kart – Mάνος  10, λέμφωμα Hodgkin

Ένα παιδί ξεχωριστό, γεμάτο ζωντάνια και ενδιαφέρον για ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Αγαπάει τη ρομποτική, τις Lego κατασκευές, τα μαθηματικά και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σπουδαίος οδοντίατρος. Η μεγάλη του αδυναμία, όμως είναι τα αυτοκίνητα. Αν και μόλις δέκα χρονών ξέρει ήδη να οδηγεί. Καμαρώνει για αυτό και μας δηλώνει περήφανος τα επιτεύγματά του.

Ο Μάνος είναι ήδη νικητής στον αγώνα  με την ασθένεια του. Έμπειρος και δυνατός, σε αυτό τον αγώνα κατάφερε να τερματίσει πρώτος. Με ένα γεμάτο ζεστασιά χαμόγελο ενημερώνει τις νεράιδες του ότι αυτό που επιθυμεί περισσότερο από κάθε τι, είναι να αποκτήσει του δικό του kart. Οι νεράιδες πάντα σε ετοιμότητα και με τα μαγικά ραβδάκια ανά χείρας, έσπευσαν να διοργανώσουν μια speedάτη μέρα για τον Μάνο. Σε αυτή την «αγωνιστική» γιορτή, στόχος μας είναι να γεμίσουν ευτυχία τα μάτια του Μάνου. Και πως θα γίνει αυτό; Ανενόχλητος θα τρέξει έναν ξεχωριστό αγώνα kart, σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Η οικογένεια του και οι φίλοι του αποτέλεσαν την κερκίδα σε έναν υπέροχο χώρο για kart. Όλα είναι έτοιμα και το κοινό ανυπόμονο. Στην πίστα καταφτάνουν μοτοσικλετιστές και ο οδηγός του Drift Car, που δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτόν τον αγώνα. Ακούγεται ο ήχος της εκκίνησης. Ο Μάνος με δεξιοτεχνία, σταθερό τιμόνι και σιγουριά, τερμάτισε και σε αυτόν τον αγώνα πρώτος. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα καταφέρει. Για ακόμα μια φορά είχε στο πλευρό του την οικογένεια και τους φίλους του, ένθερμους υποστηρικτές.

Μια θριαμβευτική νίκη, πανηγυρισμοί και ένα τεράστιο λαμπερό χαμόγελο – αυτό του Μάνου – είναι κάποιες από τις όμορφες εικόνες που θα γίνουν χαρούμενες αναμνήσεις. Ο μικρός μας ήρωας έλαμπε από χαρά.
Η ευχή του ήταν ξεχωριστή, γιατί ο Μάνος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει παρέα με αγαπημένους φίλους. Ο μπαμπάς του, ιδιαίτερα συγκινημένος, μας ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του και τόνισε πως η εκπλήρωση της ευχής βαθμολογείται με άριστα 10.

Ο Μάνος μας, είναι το φωτεινό παράδειγμα που μας διδάσκει τη δύναμη που έχουν η θέληση και η πίστη. Πέρα από τους γύρους στην πίστα kart που έκανε επιτυχώς με τους φίλους του, έχει μια ακόμα πιο απαιτητική πίστα να διασχίσει, την πίστα της «ζωής» του, όπου πλέον μπορεί να κάνει όσους γύρους θέλει με την ταχύτητα που της ταιριάζει.

τους εθελοντές:Κώστας Μεταξάκης, Φώτης Μελαμπιώτης, Ειρήνη Σαμόλη, Πελαγία Γιαλαμά.

τους χορηγούς σε είδος: «Ταρτούφο», «Special», «Μίνωας», Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ιεράπετρας (Ierapetras Tunners Club), Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ιεράπετρας (ΛΕ.ΜΟ.Ι)

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)