Ο Άρης τριγυρνούσε αμέριμνος, γεμάτος περιέργεια. Ούτως ή άλλως γάτος είναι, περίεργος θα είναι. Χωρίς να πειράξει τις κορδέλες και τα διακοσμητικά, καθόταν στην γωνιά και παρατηρούσε τις 4 κοπέλες να τρέχουν δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω και να φροντίζουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Μόλις είδε την Μαρία με το μωβ φόρεμα με τις πεταλούδες και το στεφάνι στα μαλλιά έτρεξε κοντά της, να αναζητήσει τα χάδια της. Την παρακολουθεί να καλωσορίζει τους φίλους της, να παίζει μαζί τους, να φτιάχνει ραβδάκια, να τρώει πίτσα, να χορεύει να αρπάζει το μικρόφωνο και να λέει ‘’το πάρτι τώρα ξεκινάει’’. Ακόμα και στο τέλος έμεινε εκεί να ξεστολίσει και να αγκαλιάζει τις νεράιδες της. Πόσο πολύ του αρέσει να την βλέπει χαρούμενη! 

Η Μαρία έζησε όλη την μαγεία του πάρτι της από την πρώτη στιγμή που επικοινώνησε μαζί μας! Διάλεξε το θέμα του πάρτι και τους καλεσμένους της! Πετούσε από την χαρά της κάθε φορά που την καλούσαμε στο τηλέφωνο και ανυπομονούσε να έρθει η ημέρα που θα εκπληρωθεί η ευχή της.
Είχε ετοιμάσει το φόρεμα και τα παπουτσάκια που θα φορούσε εκείνη την ημέρα, όμως μόλις είδε το νεραιδένιο φόρεμα που της πήραμε, δεν μπορούσε να αντιδράσει από τον ενθουσιασμό! Κατά τη διάρκεια του στολισμού του κήπου της, ήταν μαζί μας και βοηθούσε με τις ιδέες της εκφράζοντας περιέργεια κι ενθουσιασμό για κάθε στοιχείο της διακόσμησης!
Το σπίτι της νεράιδας, ήταν αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο, καθώς δεν σταμάτησε να μας επαναλαμβάνει πόσο αληθινό φαινόταν!Ξετρελάθηκε με τις 2 νεράιδες που τριγυρνούσαν στον κήπο, σε όλη τη διάρκεια του πάρτι και μοίραζαν νεραιδόσκονη! Μόλις μαζεύτηκαν οι μικροί καλεσμένοι της, πήρε το μικρόφωνο κι έδωσε το σύνθημα πως το πάρτι της ξεκινάει. Τα παιχνίδια ήταν πολλά και διάφορα και δεν σταμάτησαν να παίζουν κάτω από τον ήχο της μουσικής, μέχρι που ήρθε η στιγμή του γεύματος! Πολύ γρήγορα, ξεκίνησαν ξανά το παιχνίδι και τις κατασκευές. Η ώρα της πινιάτας δεν άργησε να έρθει και η Μαρία έκανε την αρχή χτυπώντας 2 φορές με το ρόπαλο! Η πινιάτα άνοιξε και ξεχύθηκαν άπειρα ζαχαρωτά!

Το πλατύ χαμόγελο της Μαρίας δεν έσβησε στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτι.
Οι καλεσμένοι της την ευχαρίστησαν για τις όμορφες στιγμές που έζησαν και η Μαρία μας έλαμπε από ευτυχία.

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Μ. Μωρίκη, Ήβ. Πολυχρονιάδου και Ελ. Λέκκα, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Δειπνοσοφιστήριον , Parties2bremembered,  Το πιθάρι (issarifita),  Λάβδας,  Diseno,  Accessorize,  My rentals,  Music Vibes,  JYSK

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).