Εύχομαι να αποκτήσω ένα νέο δωμάτιο – Μαρίνα, 10, Κυστική Ίνωση

Η μικρή Μαρίνα μάς εξέπληξε όλους, νεράιδες και ξωτικά, με την ωριμότητα και την αποφασιστικότητά της, σε ό,τι αφορούσε στην οργάνωση της ευχής της! Ήθελε μια κουκέτα, γραφείο και μια ντουλάπα, για να έχει οργανωμένα τα ρούχα και τα παπούτσια της, ως σωστή δεσποινίδα!

 

Ήθελε να αλλάξουν τα πάντα στο δωμάτιό της… ή σχεδόν τα πάντα! Αυτό που θέλησε να διατηρήσει ήταν οι αποχρώσεις των αγαπημένων της χρωμάτων. Έτσι λοιπόν, οι νεράιδες άρχισαν να σκορπούν ροζ και γαλάζιο, για τη Μαρίνα και το μικρό αδελφό της, τον Χρήστο, που είναι επίσης παιδί ευχής. Ανέμειξαν τα χρώματα με μπόλικη νεραϊδόσκονη και αγάπη και περίμεναν με αγωνία να υποδεχτούν την πρωταγωνίστρια της ημέρας!

 

Την οδήγησαν μπροστά στην πόρτα, το πόμολο γύρισε και αυτό που αντίκρισε έκανε τα μάτια της να λάμψουν και το στοματάκι της να μείνει ανοιχτό από έκπληξη! Πέρασαν αρκετά λεπτά που τα χέρια της περιεργάζονταν τα πάντα με τρυφερότητα, που παρατηρούσε κάθε λεπτομέρεια, ώσπου να βεβαιωθεί ότι όλα είναι αληθινά και είναι δικά της! Βρισκόταν μέσα σε ένα εντελώς καινούριο δωμάτιο από εκείνο που ήξερε ως τότε. Ειδικά όταν πλησίασε το νέο της γραφείο, μαγνητίστηκε… καθόλου περίεργο αφού αγαπά πολύ το σχολείο και το διάβασμα! Γι’ αυτό άλλωστε όταν μεγαλώσει θα γίνει η καλύτερη και πιο αγαπημένη δασκάλα των μελλοντικών μαθητών της!

 

Η έκφραση της μαμάς της, όταν είδε τη Μαρίνα τόσο χαρούμενη, έκλεψε την παράσταση. «Είναι όλα τέλεια!», αναφώνησε η μικρή και μάς αγκάλιασε όλους! Εμείς της ευχηθήκαμε να χαρεί το νέο της χώρο και μαζί με τον αδελφό της, να μοιραστούν αμέτρητες όμορφες στιγμές εκεί!ω

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Μ.Α. Αναγνωστοπούλου, E. Αλεξανδροπούλου, Γ. Καρβουνά και Γ. Ροδιτάκη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Decorex, Elite Strom, ΙΚΕΑ, Intralink Logistics, Maison Marasil, Praktiker, Solo Athens, Sticky, Vitex, Μίγκλης Αντώνης, Οικογένεια Σταυράτη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).