Εύχομαι να πάω στο Λονδίνο – Μαριάννα, 12, κυστική ίνωση

Ρίχνοντας μια ματιά σε φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο, οι δρόμοι είναι πάντα φωτισμένοι, γεμάτοι κόσμο, ενώ μουσικές και μελωδίες φαίνεται να βγαίνουν από κάθε γωνία της πόλης.

Αυτά είχαν εντυπωθεί στο μυαλό της Μαριάννας και ήθελε διακαώς να επισκεφθεί το Λονδίνο την πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Η ευχή της απαιτούσε υπομονή, το όνειρο της όμως πραγματοποιήθηκε. Στην καρδιά των Χριστουγέννων προσγειώθηκε στο πολυπόθητο Λονδίνο!

Όλα ήταν φωτισμένα, στολισμένα και υπέρλαμπρα. Η Μαριάννα χαμογελούσε συνεχώς και ήταν ευτυχισμένη που η ευχή της εκπληρωνόταν. Δεν ήθελε να φύγει από την πολυάσχολη αυτή πόλη, που τόσο της ταίριαζε.

Είδε κάθε σπιθαμή της πόλης, κάθε σημείο της, από το μουσείο της Madame Tussauds μέχρι και το Piccadilly Square. Δεν άφησε σημείο που να μην εξερευνήσει. Εντυπωσιάστηκε από τα κέρινα ομοιώματα και με φωτογραφίες κράτησε ζωντανές τις όμορφες αυτές στιγμές. Ανέβηκε στα περίφημα κόκκινα λεωφορεία που έκαναν τον γύρο της πόλης και είδε όλο το Λονδίνο από ψηλά.

Ήταν το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό και σίγουρα θα είναι αυτό που θα της μείνει χαραγμένο για πάντα στην ψυχή. Η Μαριάννα περιπλανήθηκε σε όλους σχεδόν τους δρόμους του Λονδίνου θαυμάζοντας καθετί που βρισκόταν στον δρόμο της. Την χαρά της μαρτυρούν οι φωτογραφίες που τραβούσε σε κάθε γωνιά, με κάθε αξιοθέατο. Και η χαρά αυτή πολλαπλασιάζεται στις καρδίες μας, καθώς άλλη μια ευχή που εκπληρώθηκε, γέμισε δύναμη και όμορφες αναμνήσεις ένα παιδί.

θερμά την εταιρεία Σαβοϊδάκης για τη μερική υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, Route u now, Myikona, Madame Tussauds and Sherlock Holmes Experience

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)