Η Μαριάννα έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Είναι μια  9χρονη γλυκιά κοπέλα που αγαπά πάρα πολύ την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Παίζει Call of Duty στο PlayStation, παρακολουθεί YouTubers με κανάλια σχετικά με το gaming και φυσικά η ευχή της κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος. Η ευχή της ήταν να αποκτήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για gaming. Ο LED φωτισμός σε πολλά σημεία είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός τέτοιου δωματίου, και είναι και αυτό ακριβώς που επέλεξε η ίδια να κυριαρχεί στο δικό της. Η Μαριάννα ήταν πανέτοιμη να αποκτήσει τον ιδιωτικό της χώρο ατελείωτου παιχνιδιού και ξεκούρασης!

Στην ιδέα και μόνο ότι κάθε μέρα που περνούσε την έφερνε ολοένα και πιο κοντά στην εκπλήρωση της ευχής της εντεινόταν η αγωνία, ο ενθουσιασμός και η χαρά της. Έβλεπε καθημερινά, επί μία ολόκληρη εβδομάδα, άτομα να μπαινοβγαίνουν στο δωμάτιό της και δεν ήξερε τι ακριβώς να περιμένει. Μία εβδομάδα δεν επιτρεπόταν να μπει στο δωμάτιο για να μη δει τίποτα και έτσι χαλάσει η τελική μεγάλη έκπληξη. Και όντως έτσι και έκανε! Ήταν συγκρατημένη και προσπαθούσε να μη χαλάσει την έκπληξη που με τόσο κόπο οι νεράιδες τις είχαν ετοιμάσει.

Η ημέρα της εκπλήρωσης ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ της ζωής της, όπως μας ανέφερε και η ίδια. Ήταν διπλή η χαρά και η συγκίνησή, καθώς την ίδια μέρα με τη δική της ευχή θα εκπληρωνόταν και η ευχή του αδελφού της! Μία αξιομνημόνευτη και γεμάτη εκπλήξεις ημέρα και για τους δύο!

Όλα ήταν πλέον έτοιμα και η μικρή μας περίμενε πώς και πώς να «ορμήσει» στο νέο της δωμάτιο για να εξερευνήσει κάθε του γωνιά! Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μαζί με τον αδελφό της, άρχισαν και οι δύο μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, να περιπλανώνται στον χώρο και να ανακαλύπτουν όλα τα διαφορετικά σημεία του δωματίου τους. Ακόμα και ο αδελφός της, του οποίου η ευχή ήταν διαφορετική, εκστασιάστηκε με το τελικό αποτέλεσμα και άρχισε να επεξεργάζεται το δωμάτιο, ώσπου να πέσει το βλέμμα του στον υπολογιστή που ο ίδιος είχε ζητήσει από τις νεράιδες του!

Τα δύο αδέλφια είναι ήδη πάρα πολύ δεμένα και αγαπημένα. Έτσι, οι αλληλένδετες και παράλληλες ευχές τους έγιναν ένας ακόμα συνδετικός κρίκος γεμάτος από στιγμές και συναισθήματα που θα είναι για πάντα χαραγμένα στις ψυχές τους!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Άλκηστις Δεμπεγιώτη, Ειρήνη Τσομάκου, Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, MyIkona, Kentia, Mr Constantine, Jysk, Το κάτι άλλο Ζαχαροπλαστείο

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!