Το πόσο πολύ αγαπάει η φίλη μας τις Fraoules 22 το είχαμε καταλάβει ήδη από τον περασμένο Μάιο, όταν είχαμε οργανώσει ένα zoom με τις αγαπημένες youtubers. Δε σταματούσε να τις ρωτάει πράγματα και στα ματάκια της φαινόταν η χαρά της που είχε τη δυνατότητα να συνομιλεί μαζί τους. Βλέπετε, αυτές είναι η συντροφιά της. Δυστυχώς, λόγω της ασθένειάς της, αντιμετωπίζει περίεργα βλέμματα και όχι τόσο φιλικές συμπεριφορές.

Οι Fraoules 22 είναι μία νότα χαράς, είναι οι «φίλες» της, που της κάνουν παρέα και της φτιάχνουν τη διάθεση. Γνωρίζει τα πάντα για εκείνες και η βαθύτερη επιθυμία της ήταν να τις συναντήσει από κοντά. Μάλιστα, θα ήθελε η συνάντηση αυτή να γίνει στην πατρίδα των κοριτσιών, τη Θεσσαλονίκη, να περπατήσουν μαζί και να την ξεναγήσουν στην πόλη τους.

Οι νεράιδες, φυσικά, έβαλαν τα δυνατά τους και το ραντεβού ορίστηκε! Η φίλη μας, μαζί με την οικογένειά της, ξεκίνησαν από αρκετά μακριά για τη Θεσσαλονίκη.

Παρά την κούραση του ταξιδιού, μόλις μπήκε στο εκπληκτικό διαμέρισμα με την απεριόριστη θέα στη θάλασσα, που είχαν κανονίσει οι νεράιδες, αναφώνησε από ενθουσιασμό! Όταν, δε, γύρισε και αντίκρυσε τα δώρα της και ένα μεγάλο cheesecake φράουλα που λατρεύει, ε, τότε πια το χαμόγελό της έφτασε κυριολεκτικά στα αυτιά της!

Η συνάντηση με τις αγαπημένες Fraoules είχε οριστεί για την επόμενη ημέρα, αλλά οι νεράιδες είχαν ετοιμάσει φουλ πρόγραμμα για τη φίλη μας. Αφού ξεκουράστηκε λίγο και φρεσκαρίστηκε, δύο νεράιδες την επισκέφθηκαν για να την ξεναγήσουν στην πόλη μαζί με την οικογένειά της.

Κι όπως κατέβηκαν για να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό βαν που τους περίμενε, συνέβη κάτι απίστευτο! Η μία από τις δύο Fraoules ήταν εκεί μπροστά της! Η έκπληξη και η χαρά της μικρής, δεν περιγράφεται. Γνωρίστηκαν, μίλησαν για λίγο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι η συνάντηση ήταν τυχαία και η καλή νεράιδα της Μαρίας δεν το είχε οργανώσει επί τούτου!!!! Έτσι, με ακόμη περισσότερη χαρά, επιβιβάστηκαν στο βαν και ακολούθησε μία όμορφη βόλτα στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, συνοδευόμενα από μία μίνι ξενάγηση από τη νεράιδα.

Η ώρα είχε περάσει και σαν να πείνασαν λίγο όλοι… Ένα υπέροχο εστιατόριο στην Άνω Πόλη, με ονειρεμένη θέα όλη τη Θεσσαλονίκη, ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να κλείσουν τη μέρα τους με ένα εξαιρετικό γεύμα.

Το επόμενο πρωί, η φίλη μας ξύπνησε με μεγάλη προσμονή. Φόρεσε τα καινούργια ρούχα που της πήραν οι νεράιδες ειδικά για την περίσταση, και ανυπομονούσε. Όμως, είχαν κανονίσει κι άλλες εκπλήξεις: κομμώτρια και μακιγιέρ να την περιποιηθούν, όπως αρμόζει σε μία σωστή δεσποινίδα!

Πανέτοιμη, πανέμορφη, χαμογελαστή και ανυπόμονη, ξεκίνησε για το σημείο συνάντησης. Οι Fraoules την περίμεναν με δώρα και μετά τις πρώτες κουβέντες, ξεκίνησαν τη βόλτα τους.

Όπως ακριβώς είχε ζητήσει η φίλη μας, έκαναν μία μεγάλη βόλτα στην παραλία και οι Fraoules την ξεναγούσαν στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος.

Η χαρούμενη παρέα βολτάριζε και οι Fraoules είχαν μείνει έκπληκτες με το πόσα πράγματα γνώριζε η φίλη μας για τις ίδιες, οπότε με τη σειρά τους κι εκείνες της έκαναν ερωτήσεις για να τη γνωρίσουν καλύτερα. Περνούσε πολύ όμορφα με τις καινούργιες τις φιλενάδες και ενώ ο πατέρας της ανησυχούσε αν κουραζόταν με το περπάτημα της,  εκείνη είχε βάλει φτερά στα πόδια της!

Στο τέρμα της βόλτας τους περίμενε όλους ένα υπέροχο γεύμα σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο. Αφού κάθισαν και πήραν μια ανάσα, συνέχισαν να ανταλλάσσουν δώρα και να συζητάνε σαν καλές φίλες.

Χαρούμενη και χαμογελαστή, πόζαρε συνέχεια με τις φίλες της και έβγαινε πολλές – πολλές φωτογραφίες χωρίς να παραπονιέται! Όταν έφτασε και η τούρτα της στα αγαπημένα της χρώματα, ε, η χαρά της πια ξεχείλιζε.

Η μητέρα της ήταν τόσο συγκινημένη βλέποντας την κόρη της χαρούμενη, που δε σταματούσε να μας ευχαριστεί. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, στη ζωή της κόρης της συναντούσαν μόνο εμπόδια και δυσκολίες και ξαφνικά βρέθηκε ο Οργανισμός αυτός να προσφέρει απλόχερα χαρά και αγάπη, με τόσο μεγάλη ευαισθησία.

Στο άκουσμα αυτό, προκειμένου να μην έρθουν τα δάκρυα και στα δικά μας μάτια, αποχαιρετίσαμε την υπέροχη αυτή οικογένεια με ένα τεράστιο χαμόγελο και κρατήσαμε στην καρδιά μας το γεμάτο αγάπη πρόσωπο της μικρής μας φίλης.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις Fraoules 22 για την αγάπη και το χρόνο που αφιέρωσαν στο παιδί.

τους εθελοντές μας: Λένα Καφρίτσα, Μαρία Περμεκερλή

τους χορηγούς σε είδος: TGI Fridays, Εκτός των Τειχών, Evros Car Rental, Plaisir Αριστοτέλους, Typomplouzakia, Papasotiriou Patiserrie, Make You Up, Ξένια Παπαδοπούλου (κομμώσεις), Votsis Photography-Videography, Photoartech Photography-Videography, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)