Εύχομαι να γίνω μοντέλο και να φωτογραφηθώ σε περιοδικό με δικές μου δημιουργίες – Μαρία, 12, Κυστική Ίνωση

Μια όμορφη νεαρή δεσποινίδα, με μακριά, περιποιημένα μαλλιά κι ένα χαμόγελο αμήχανης προσμονής. Η γλυκιά μας Μαρία, άνοιξε την πόρτα του δωματίου της και μας επέτρεψε να γνωρίσουμε τον εντυπωσιακό, καλλιτεχνικό κόσμο της.

Πολυτάλαντο το κορίτσι μας! Ασχολείται με τόσο πολλά! Όση ώρα μας μιλούσε για το χορό, τη ζωγραφική, τη μαγειρική, τις κατασκευές και τη φωτογραφία, τα αγαπημένα της χόμπι, το πρόσωπό της έλαμπε κυριολεκτικά. Μετά μας έδειξε τα σχέδιά της και μείναμε άφωνοι. Απεικόνιζαν τρία παραμυθένια φορέματα, σχεδιασμένα με την παραμικρή λεπτομέρεια, τα οποία ήθελε να φτιαχτούν και να τα φορέσει. Αυτά ως δια μαγείας, «ξεπήδησαν» από το χαρτί και ήταν πανέτοιμα για μεταμορφώσουν την ταλαντούχα, νεαρή μας σχεδιάστρια σε μοντέλο! Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, πως οτιδήποτε ονειρεύεσαι μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το θέλεις πολύ και να το εύχεσαι με όλη σου την καρδιά!

Η Μαρία θέλει συνέχεια να είναι στο κέντρο της προσοχής και σε αυτό βοηθά όσο τίποτα η απαστράπτουσα προσωπικότητά της. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάστηκε.

Σε όλες τις πρόβες που χρειάστηκαν για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη στιγμή, η Μαρία ανταποκρίθηκε ως επαγγελματίας, με προσήλωση στο στόχο, υπομονή αλλά και λίγο καρδιοχτύπι. Ήθελε να είναι όλα οργανωμένα στην εντέλεια, όπως ακριβώς ονειρευόταν!

Το ταξίδι, μέχρι να ολοκληρωθεί η πιο βαθιά της επιθυμία ήταν γεμάτο στάσεις κι εμπειρίες. Χόρεψε το αγαπημένο της Οριεντάλ, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση και σε περιοδικό και γενικά πέρασε την ώρα της με πολλές υποχρεώσεις και ασχολίες, όπως κάθε σταρ άλλωστε! Συνεργάστηκε άψογα με όλους, ως σωστή επαγγελματίας σχεδιάστρια και μοντέλο. Άκουσε συμβουλές, ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών και ανταποκρίθηκε σε κάθε απαίτηση με  σοβαρότητα και υπευθυνότητα, κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό, όλων όσοι συνεργάστηκαν μαζί της.

Η επαγγελματική της φωτογράφιση ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η μικρή μας πανέμορφη, πόζαρε φορώντας υπερήφανη τις δικές της δημιουργίες σε μια πανέμορφη τοποθεσία, κλέβοντας τις καρδιές όλων.

Το μικρό μας μοντέλο ήταν όλη την ώρα υπέρλαμπρο και χαμογελαστό και εμείς την καμαρώναμε και φυσικά ανήκουμε πλέον στους πιο φανατικούς θαυμαστές της!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Ελεκίδου και Η. Πολυχρονιάδου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Σύλια Δραγούνη, Vangelis Hatzis workshop, Messinian Bay hotel, Civitel Attic, Friday’s, moorings, Δειπνοσοφιστήριον, Πατσαβού Ιωάννα, Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων, Σαραντοπούλου Κατερίνα (επιμέλεια χτενίσματος και μακιγιάζ), wedding scene

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).