Η Μαρία μας… Μια κοπέλα χαμογελαστή, γεμάτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή! «Ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας», αναφώνησε κατευθείαν, όταν τη ρώτησαν οι νεράιδες για την ευχή της… Σαν να περίμενε τη στιγμή αυτή πάρα πολύ καιρό.

Η ασθένειά της την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και οι νεράιδες το διαισθάνθηκαν. Μόλις την είδαν, κατάλαβαν ότι η Μαρία είχε ανάγκη κάτι παραπάνω από ένα κινητό… Είχε ανάγκη από μια ημέρα που θα κατάφερνε να της δώσει δύναμη και ελπίδα, αντικαθιστώντας ό, τι είχε περάσει τις δύσκολες μέρες της ασθένειάς της. Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι λατρεύει τον χορό, κανόνισαν ιδιωτικά μαθήματα λάτιν και τανγκό σε μια πολύ γνωστή σχολή. Ένα μικρό «σπρώξιμο» για να πάρει κι η ίδια τη μεγάλη απόφαση να αρχίσει τα μαθήματα χορού που τόσο καιρό σκεφτόταν! Άλλωστε, το έλεγε η ψυχή της… Χόρευε σαν επαγγελματίας!

Συνοδευόμενη από μια πολύ καλή της φίλη, επισκέφθηκαν έναν ιδιωτικό χώρο σπα, όπου απόλαυσαν χαμάμ, τζακούζι και σάουνα. Τι πιο ανανεωτικό για τα δύο νεαρά κορίτσια μας; Η χαλάρωση μετά από τους λάτιν ρυθμούς ήταν ό, τι έπρεπε!

Ανανεωμένες, παρέα με τις νεράιδες, οι οποίες όλο και κάποιο δωράκι ή έκπληξη εμφάνιζαν συχνά-πυκνά στη Μαρία, αποφάσισαν να τελειώσουν την όμορφη αυτή ημέρα σε ένα γλυκύτατο. Και εκεί που έτρωγαν ήρεμα το γεύμα τους, εμφανίζεται η σερβιτόρα τους… Αυτή τη φορά ο δίσκος της δεν είχε πιάτα και ποτήρια… αλλά το νέο κινητό της!

Η νεαρή μας ενθουσιάστηκε! Δεν κρατιόταν να το ανοίξει… Ρύθμισε τα πάντα και αμέσως «βούτηξε με τα μούτρα» στις φωτογραφίες, απολαμβάνοντας επιτέλους το όνειρο της, που ποθούσε τόσο καιρό, να «ζωντανεύει»… Ένα όνειρο που χωρούσε στην παλάμη του χεριού της… Ένα όνειρο που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσει ποτέ ξανά από τα χέρια της με τόση λαχτάρα που το κρατούσε!

θερμά τον ANT1 καθώς και τους συμμετέχοντες της εκπομπής Rouk Zouk Special για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Εριέττα Παλάβρατζη, Δέσποινα Τσαλικίδου

τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, The Atmosphere Spa, Lavish Care, Anza Lounge Bar & Restaurant, Σχολή Χορού Danza Fuerte, Taxiway, La Fratzoli, The Flowers Shop, Craftbox, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!