Η Μαρία μας καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή πως είναι ένα παιδί με άποψη, στυλ και φινέτσα! Αν και μόλις 4 ετών, ήθελε ένα δωμάτιο πριγκιπικό, μα αλλιώτικο από τα άλλα.  Δεν είχε ιδιαίτερη προτίμηση ή ενδιαφέρον για συγκεκριμένους χαρακτήρες πριγκιπισσών, όπως έχουν συνήθως τα κοριτσάκια της ηλικίας της. Αυτό που ονειρευόταν μέρα-νύχτα ήταν να ένα μεγαλόπρεπο κρεβάτι, χώρο για τα παιχνίδια της και ένα γραφείο σε μοντέρνο ύφος με φόντο τα αγαπημένα της χρώματα: κόκκινο και λευκό!

Οι νεράιδες, λοιπόν, πώς να της φέρουν την παραμικρή αντίρρηση; Ένα πλάσμα μέσα στη γλύκα και το νάζι, που ανυπομονούσε για τη μεγάλη αλλαγή. Διάλεξαν ένα κρεβάτι, με ουρανό – όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα – και το στόλισαν με μια πλούσια τούλινη κουνουπιέρα. Φυσικά, δεν ξέχασαν να σκορπίσουν παντού μικρές κορώνες: στα φωτιστικά, στα αυτοκόλλητα του τοίχου, στον καθρέπτη, ακόμη και στο χαλί του δωματίου, που απεικόνιζε ένα εστεμμένο χαριτωμένο αρκουδάκι!

Η μικρή μας δεν πίστευε ότι το παλιό ροζ δωμάτιό της είχε επιτέλους μεταμορφωθεί! Πόσο καιρό το φανταζόταν και το λαχταρούσε; Ούτε η ίδια δεν θυμόταν να μας πει! Ξετρελάθηκε με κάθε λεπτομέρεια, άνοιξε γεμάτη χαρά τα δώρα της και, με την μικρή της αδελφούλα σταθερά στο πλάι της, έπαιξε μέχρι τελικής πτώσης με τις νεράιδες!

Το πιο ωραίο στέμμα, το έδωσαν σε εκείνη… και άλλωστε, πώς να μην το αξίζει; Κάθε μάχη που έδωσε, κάθε δυσκολία που θαρραλέα αντιμετώπισε, την έκαναν την πιο δυνατή και λαμπερή πριγκίπισσα. Ζει πια το παραμύθι της και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας!

θερμά την Κατρίνα Τσάνταλη για την πρωτοβουλία και όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής με τις δωρεές τους

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ματίνα Ζορμπά, Πόπη Παρασκευά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, KENTIA, Linardakis Cargo, MyIkona, Sticky, Teepeelicious, Vitex, Ζαχαροπλαστείο «Παπανδρέου», Παιδικό Ραντεβού

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!