Εύχομαι να πάω στη Disneyland – Μαρία, 9, κυστική ίνωση

Disneyland! Ένα ταξίδι στον παραμυθένιο αυτό κόσμο των πριγκιπισσών και ηρώων που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Κάθε ευχή είναι ξεχωριστή αφού αφορά στη μεγαλύτερη επιθυμία ενός παιδιού, στο πιο άπιαστο όνειρό του. Πόσο μάλλον μία ευχή σε ένα μέρος παραμυθένιο, που κάνει όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους να μαγευτούν!

Η μικρή μας Μαρία, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν απλά κατενθουσιασμένη και προετοιμαζόταν για το ταξίδι εβδομάδες πριν! Παρόλο που δεν γνώριζε ότι το ξενοδοχείο που θα τη φιλοξενούσε είχε πισίνα, είχε βάλει στη βαλίτσα της και μαγιό, για να είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο! Μίλαγε ασταμάτητα για το ταξίδι, τους ήρωες της Disney, τα θεματικά πάρκα και όλα όσα ευχόταν και ανυπομονούσε να ζήσει εκεί!

H νεράιδα που επισκέφθηκε τη Μαρία στο σπίτι της, για να της δώσει το πρόγραμμα για τη Disneyland, και όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, πριν την αναχώρηση για το Παρίσι, εισέπραξε ως ανταμοιβή, τη μεγαλύτερη και πιο ζεστή αγκαλιά, που της είχαν κάνει έως τότε! Η Μαρία ήταν πολύ  γλυκιά και τόσο όμορφη! Το ίδιο υπέροχοι ήταν και όλοι στην οικογένειά της. Πολύ δεμένοι, στήριζαν ο ένας τον άλλο και θα έκαναν τα πάντα για τη μικρή τους κουκλίτσα, για να της προσφέρουν ό,τι καλύτερο!

Το ταξίδι ξεκίνησε και η Μαρία ήταν έτοιμη να απολαύσει κάθε στιγμή της μοναδικής αυτής εμπειρίας και να ζήσει κάθε λεπτό της επίσκεψής της, στο έπακρο. Δεν ξέχναγε όμως και τη νεράιδά της, και με κάθε ευκαιρία φρόντιζε  να της στέλνει βίντεο και φωτογραφίες, για να της δείχνει πόσο όμορφα περνούσε!

Πολλές αφορμές για γέλιο και διασκέδαση με τα αγαπημένα της αδέλφια, πολλές συναντήσεις με τους ήρωες της Disney, πολύ περπάτημα, πολλές φωτογραφίες. Όλα έγιναν όπως τα ονειρευόταν τόσο καιρό. Το χάρηκαν όλοι με την καρδιά τους και ακόμα και οι γονείς της, τα ξέχασαν όλα προσωρινά και αισθάνθηκαν ότι έγιναν και πάλι για λίγο παιδιά, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή εξίσου με τη Μαρία. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της μαμάς: «Δεν ξέρω πώς να σας ανταποδώσω τη χαρά που δώσατε στο παιδί μας. Ακόμα και τώρα που επιστρέψαμε, δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το όνειρο που ζήσαμε. Θα ζούμε σε αυτό το όνειρο για πολύ καιρό και ποιος ξέρει πότε θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Μακάρι όλα τα παιδιά να γίνουν τόσο χαρούμενα όσο και η Μαρία στο ταξίδι της και μακάρι όταν μεγαλώσει να βοηθάει και αυτή παιδιά που το χρειάζονται».

Γίνεται αυτά τα λόγια να αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο;

Αποστολή εξετελέσθη! Όπου υπάρχει μία ευχή, υπάρχει και ένας τρόπος να βγει αληθινή! Ακόμα και όταν πρόκειται για κάτι που είναι τόσο ιδιαίτερο και μαγικό από μόνο του, μέσα από όλη τη διαδικασία που μεσολαβεί, από την εκμαίευση μέχρι την εκπλήρωση,  μπορεί να χαρίσει στο παιδί μία εμπειρία ευχής, πέρα από κάθε προσδοκία!

Αυτή η ευχή έγινε πραγματική με την πολύτιμη προσφορά (υιοθεσία ευχής) του Easy FM 97,2

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Disneyland Paris, Aegean

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).