Εύχομαι να πάω στο Mediterraneo Park στη Μάλτα –  Μαριλένα, 12, Λέμφωμα Non-Hodgkin

Έντονη επιθυμία της γλυκιάς μας Μαριλένας ήταν ανέκαθεν να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα δελφίνια και ήταν όνειρο ζωής για εκείνη το να μπορέσει κάποια στιγμή να κολυμπήσει μαζί τους. Έτσι λοιπόν, όταν έμαθε για τον μαγικό κόσμο του Κάνε-Μια-Ευχή, άδραξε την ευκαιρία και ήλπιζε η ευχή της να γίνει πραγματικότητα. Και ποιο το καλύτερο μέρος του εξωτερικού για πολλές βουτιές και κολύμπι δίπλα σε δελφίνια; Φυσικά, το Mediterraneo Park στο πανέμορφο νησί της Μάλτας!

Το έμφυτο χαμόγελο της Μαριλένας, μεταδίδει την καλή της διάθεση. Οπλισμένη βαριά με το καλύτερο χαμόγελό της λοιπόν, βρέθηκε μπροστά από τις τεράστιες πισίνες του πάρκου.  Τα δελφίνια με εκπληκτική ευγένεια και υπακοή, βοήθησαν τη Μαριλένα να ξεπεράσει την αρχική της ταραχή και να μπορέσει να επικεντρωθεί με μεγάλο ενθουσιασμό στην αλληλεπίδραση μαζί τους. Φυσικά, όλα τα «παιχνίδια» πραγματοποιήθηκαν με τις οδηγίες των προπονητών για την πλήρη ασφάλεια της Μαριλένας και των δελφινιών.

Αυτά τα υπέροχα πλάσματα είναι πολύ χαριτωμένα στο νερό, ιδιαίτερα ευκίνητα, αλλά και υπερβολικά ισχυρά. Είναι η ήρεμη δύναμη του νερού… όπως και η Μαριλένα!

«Η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου!», ήταν τα λόγια της Μαριλένας.

Ήταν απερίγραπτη η χαρά και ο ενθουσιασμός της την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα με τα δελφίνια. Εκείνες τις στιγμές είχε ξεχάσει την ασθένεια, τις θεραπείες, τους γιατρούς, το αυστηρό της πρόγραμμα και είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ξεχωριστή εμπειρία. Ο τρόπος που επικοινωνούσε η Μαριλένα με τα δελφίνια ήταν μοναδικός. Φαίνεται οι αγνές ψυχές συνεννοούνται εύκολα με έναν μαγικό τρόπο, με τη γλώσσα της αγάπης.

Σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία κι εμείς θα θυμόμαστε για πάντα το πανέμορφο πρόσωπο της με τα τεράστια μάτια και το λαμπερό χαμόγελο!

όλους τους καλεσμένους του φετινού μας ετήσιου δείπνου που συνέβαλαν στην υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Mediterraneo Park, AX Hotels, Mcabs car rental

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)