Γυρνώντας από τη Γαλλία, η μαμά της Μαρίλιας μας έγραψε ένα υπέροχο γράμμα, για να μας μιλήσει για την εμπειρία τους στη Disneyland. Θα αφήσουμε το γράμμα, λοιπόν, να μιλήσει για εμάς:

Αγαπητές Νεράιδες, 

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας από το μαγικό ταξίδι στην Disneyland.

Το υπέροχο ταξίδι μας ξεκίνησε με τον ερχομό του ταξί για το αεροδρόμιο στην ακριβή ώρα που είχε οριστεί. Τέλειο το ταξίδι με το αεροπλάνο με εξαιρετική εξυπηρέτηση από όλο το πλήρωμα. Η άφιξη στο ηλιόλουστο αεροδρόμιο του Παρισιού, με τον μεταφορέα και την εθελόντρια Ελιζαμπέτ που μας περίμεναν χαμογελαστοί μας έκανε να νιώσουμε ασφάλεια για άλλη μια φορά. 

Το παραμύθι, αρχίζει!!

Το ξενοδοχείο, η εξυπηρέτηση των εθελοντών μοναδική. Μας βοηθούσαν αφάνταστα σε όλα, πάντα δίπλα μας και πρόθυμοι να μας δώσουν λύση κάθε στιγμή. Σημαντική η βοήθειά τους στο κλείσιμο του τραπεζιού για το μαγευτικό δείπνο που μας είχατε εξασφαλίσει στο πάρκο μέχρι και την ανάλυση των προνομίων που είχαμε από προτεραιότητες, δωροεπιταγή, δωρεάν καρότσι και συγκοινωνίες. Το ξενοδοχείο παραμυθένιο με μοναδικούς χώρους όπως η είσοδος, η πισίνα, το δωμάτιο και φυσικά τον χώρο του πρωινού. Παντού,  στο ξενοδοχείο και μέσα στο πάρκο, νιώθαμε κάθε στιγμή ξεχωριστοί με ανθρώπους έτοιμους να μας εξυπηρετήσουν.

Συγχαρητήρια για την οργάνωση. Νιώσαμε την αγάπη που κρύβεται πίσω από την πραγματοποίηση της ευχής του παιδιού μας, Μαρίλιας. Πόσο σημαντικό είναι το έργο σας!!

Σας ευχαριστούμε. 

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή της Μαρίλιάς μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!