Αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσε η Μαρινίκη, ήταν ένας καλός υπολογιστής. Οι λόγοι πολλοί… Το χρειάζεται για τις απαιτητικές εργασίες του σχολείου, για τις έρευνες που θα κάνει κατά τη μελλοντική φοίτησή της στο πανεπιστήμιο, για τα ντοκιμαντέρ που την συναρπάζουν και τρελαίνεται να παρακολουθεί!

Η ίδια και η παρέα της ξεκίνησαν πριν από χρόνια να επικοινωνούν με συνομήλικούς τους από την Αυστραλία και να τους μαθαίνουν Ελληνικά!  Πόσο συγκινητικό να το ακούς αυτό από μια 16χρονη κοπέλα!

 

Η Μαρινίκη μας έχει όραμα και στόχο. Έναν πολύ συγκεκριμένο… Να κατακτήσει τον κόσμο. Και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει!

 

Τη συναντήσαμε στον τόπο καταγωγής της και προετοιμάσαμε μία ολόκληρη αίθουσα κινηματογράφου, μόνο για εκείνην! Γεμάτη μπαλόνια και αστέρια, για να «δει» το δρόμο προς την επιθυμία της και να τον ακολουθήσει.

 

Περάσαμε μια ολόκληρη ημέρα μαζί, συζητώντας, παρακολουθώντας ταινία, γελώντας, τρώγοντας. Ένα τόσο σπάνιο παιδί, μάς έδωσε το φως να δούμε τι υπάρχει πέρα από τα δεδομένα.

 

Και ήρθε η στιγμή που περίμενε! Ένας τόσο εξελιγμένος υπολογιστής, πολύτιμο εργαλείο στα χέρια της, έτοιμος να δεχτεί τα κλικ του mouse που της χαρίσαμε!

 

Αισθανόμαστε τυχεροί που τη γνωρίσαμε και είμαστε υπερήφανοι για εκείνην. Της ευχόμαστε να εμπνέεται πάντα και να συνεχίσει να κυνηγάει τα όνειρά της!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ε. Αποστόλου, Μ. Αντωνίου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Cinenafplio, Bitdefender, Il Porto, Ζαχαροπλαστείο Μελίρρυτον

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).