Η μικρή Μαρίνα είναι ένα μικροκαμωμένο και γλυκύτατο 4χρονο κοριτσάκι. Εξαιτίας της ασθένειάς της, αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με την όρασή της και βασίζεται κυρίως στις υπόλοιπες αισθήσεις της.

Ένα μόνο πράγμα ήθελε από τις νεράιδες: όχι μόνο να φωτίσουν το νέο της δωμάτιο, αλλά και τη ζωή της! Και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η πηγή χαράς και φωτός ενός μικρού κοριτσιού; Τα παιχνίδια! Που δεν θα την αφήσουν ποτέ να χάσει την παιδικότητά της! Ένα δωμάτιο λοιπόν, με πολλά – πολλά παιχνίδια ήταν η ευχή της!

Λίγες μέρες μετά το πυρετώδες ξεκίνημα του νέου δωματίου της Μαρίνας, η οικογένεια ενημέρωσε τις νεράιδες ότι μετακομίζουν. Κάθε πράγμα, όμως, για καλό… Το δωμάτιο της Μαρίνας στο καινούριο σπίτι ήταν πολύ πιο φωτεινό και ευρύχωρο, δίνοντας στη μικρή μας άπλετο χώρο να ονειρεύεται, αλλά και να αγωνιά για την εκπλήρωση της ευχής της.

Ροζ λάμπες με μορφή πεταλούδας, όμορφα μπλε φωτάκια, αμέτρητα λούτρινα ζωάκια και ανοιξιάτικα λουλούδια στόλισαν το νέο δωμάτιο, χαρίζοντάς του μια κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Το σημαντικότερο, όμως, που φρόντισαν οι νεράιδες ήταν να χαρίσουν στη Μαρίνα ένα μικρό καταφύγιο… Ένα μικρό καταφύγιο, στο οποίο θα μπορεί να καταφεύγει όλη της τη ζωή!

Η Μαρίνα, κρατώντας τις νεράιδες από το χέρι μπήκε μέσα στο καινούριο της δωμάτιο. Άρχισε να παρατηρεί και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Λάτρεψε τη «ζεστασιά» της σκηνής, του νέου της πλέον καταφυγίου, τα λούτρινα ζωάκια που αγκάλιαζε με κάθε ευκαιρία, τα λαμπάκια που έμενε να κοιτάζει κάθε φορά που έσβηναν τα φώτα, καθώς και όλα της τα καινούρια παιχνίδια που επεξεργάστηκε ένα-ένα ξεχωριστά! Σε κάθε άγγιγμά τους γελούσε με τους περίεργους ήχους που έβγαζαν και τραβούσαν το αστείρευτο ενδιαφέρον της!

Εμάς, πάντως, έριξε άπλετο φως στην ψυχή μας! Μαρίνα μας, σου ευχόμαστε η χαρά και το φως που έφερε μαζί του το νέο σου δωμάτιο την ημέρα της ευχής σου, να σε συνοδεύει πάντα και παντού!

θερμά την εταιρεία The Bakers για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Νατάσα Σιφάκη, Αγγελική Σκούταρη, Γεώργιος Καραγάνης

τους χορηγούς σε είδος: Bebe Stars, Caravelshop, Colore Colori, Desikos, Elite Strom, EPS WOOD, Fox & Co, Hager Hellas, Homepraktika, Kalotaranis, Koukoutsa, Linardakis Cargo, Mega Electrics AEBE, ΙΚΕΑ, Intralink Logistics, Myikona, Pennie, Show Woven, TLC OE, Vitex, Wüdd, Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική Σταμάτη, Γεώργιος Καραγάνης, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!