Εύχομαι να αποκτήσω ένα αρμόνιο – Μαρίν, 12, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Ο μικρός Μαρίν είναι ένα ήρεμο παιδί, χαμηλών τόνων και με βαθιά πίστη στον Θεό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η ενασχόλησή του με τη θρησκεία είναι καθημερινή και αληθινή. Του αρέσει να πηγαίνει στην εκκλησία, να προσεύχεται και να ψέλνει. Η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική, αγάπη που του εμφύσησε ο μπαμπάς του ο οποίος είναι μουσικός. Ο Μαρίν απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένεια του, καθώς την είχε στερηθεί για πολλά χρόνια. Οι ομορφότερες αναμνήσεις του είναι εκείνες που περιλαμβάνουν τα μέλη της οικογένειας του, τους γονείς, τα αδέρφια, τους θείους και τα ξαδέρφια του. Εκτός από τη μουσική και τις ψαλμωδίες, έχει αδυναμία στον Χάρυ Πόττερ και στους μάγους.

Φαίνεται ότι η θρησκεία και η μαγεία για πρώτη φορά αποφάσισαν να συνεργαστούν και να βάλουν τα δυνατά τους, ώστε να βοηθήσουν έναν γενναίο μαχητή με αληθινή πίστη. Ο Μαρίν όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να βγει νικητής σε όλες τις μάχες που έχει δώσει.

Όταν οι νεράιδες τον ρώτησαν ποια είναι η ευχή του, απάντησε «Να αποκτήσω ένα αρμόνιο» για να μπορεί να παίζει χριστιανική μουσική. Η αγάπη του για τη μουσική και η πίστη του στο Θεό συνδυάστηκαν σε μία ευχή! Οι νεράιδες έσπευσαν να οργανώσουν την ευχή του μικρού μας φίλου. Φρόντισαν η μέρα της εκπλήρωσης αυτής της μελωδικής ευχής, να είναι μοναδική τόσο για τον Μαρίν, όσο και την οικογένειά του.  Παρόλο που η ευχή του Μαρίν έλαβε χώρα στο νοσοκομείο όπου και κάνει τις θεραπείες του, οι νεράιδες με τη βοήθεια των μαγικών τους ραβδιών, κατάφεραν να μεταμορφώσουν το χώρο, έχοντας ως κύριο θέμα το Halloween. Η ερώτηση της ημέρας «Trick or Treat» και η παρουσία ενός μάγου, έβαλαν τους φίλους και την οικογένεια του Μαρίν σε ένα κλίμα μαγικό, και καθόλου τρομακτικό, γιατί ξέρουμε καλά πως η δύναμη της ευχής μπορεί να διώξει το φόβο από τα παιδικά μάτια. Το κοινό αρχικά απόλαυσε τα ταχυδακτυλουργικά tricks, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και τα treats. Ξεχωριστά εδέσματα και λιχουδιές για όλους, μαζί με μπαλόνια, αστεράκια και άλλα διακοσμητικά, δημιούργησαν το κατάλληλο περιβάλλον για να εκπληρωθεί η ευχή του Μαρίν.

Ο Μαρίν ξετρελαμένος από χαρά, παίζοντας μουσική μαζί με τον μπαμπά του, μας είπε «Όλα είναι τέλεια!», ενώ ο μπαμπάς δήλωσε ότι η μέρα που σχεδιάσαμε για εκείνους ήταν μοναδική, όλα ήταν υπέροχα και μας έδωσε την ευχή «Ο Θεός να σας ευλογεί όλους».

Ο Μαρίν, με συμμάχους τη δύναμη της ευχής και τη θρησκεία, θα νικήσει όλες τις μάχες που θα δώσει! Ο μικρός μας φίλος είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει πως όταν πιστεύουμε κάτι με όλη μας την ψυχή, στο τέλος πάντα το πετυχαίνουμε!!!

τους εθελοντές: Ραφαέλα Ντάφου, Εβελίνα Αποστόλου, Λυμπέρη Ζωή, Mανώλης Κόκκαλης

τους χορηγούς σε είδος: Dominos Pizza, Esperia,  As company

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)