Ο 11χρονος Μάριος από όταν μπορούσε να θυμηθεί τον εαυτό του, ένα μονάχα άθλημα υπεραγαπούσε: το ποδόσφαιρο! Είχε δει αμέτρητους αγώνες στην τηλεόραση, όμως καμία ποδοσφαιρική διοργάνωση δεν μπορούσε να συγκριθεί με αυτή του Champions League! Αυτή ήταν και η ευχή του: να δει τον τελικό από κοντά!

Η υγειονομική κρίση μπορεί να καθυστέρησε λίγο την ευχή του Μάριου, όμως επειδή η νεράιδα είχε ιερή αποστολή, δεν το έβαλε κάτω και έτσι κάθε τόσο του ετοίμαζε και μια μικρή έκπληξη. Άλλοτε του έστελνε δώρα, βγαλμένα από τα πιο τρελά του όνειρα, και μια φορά οργάνωσε μόνο για εκείνον και τους φίλους του ένα θεματικό πάρτι που έκλεισε με την παρακολούθηση ενός αγώνα της Juventus!

Οι μήνες πέρασαν και όταν ήρθε η στιγμή εκπλήρωσης, ο Μάριος τα είχε σχεδόν όλα έτοιμα! Μαζί με τα ρούχα, «πακέταρε» και τη χαρά και την ελπίδα του. Παρά το γεγονός ότι ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο, δεν δίστασε λεπτό! Φτάνοντας στο Παρίσι, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αφού ένας νέος κόσμος ξετυλιγόταν μπροστά του! Λίγες ώρες μετά ο Μάριος βρισκόταν στο γήπεδο, ανάμεσα σε άλλους οπαδούς, χρώματα, χαρούμενα τραγούδια και συνθήματα! Ο τελικός αυτός ήταν πολλά περισσότερα απ’ όσα είχε φανταστεί! Δεν ήταν ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας. Ήταν το όνειρό του μπροστά στα μάτια του, η ελπίδα και ο ενθουσιασμός που γέμιζαν την ψυχή του και ένα χαμόγελο που θα τον συνόδευε τους επόμενους μήνες!

Όπως εκείνος ο τελικός, θα μείνει χαραγμένος στην ψυχή του Μάριου, έτσι και τα λόγια της μαμάς του θα μείνουν χαραγμένα στη δική μας: «Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι μετά την εκπλήρωση του Μαριούκου δεν θα έχουμε τη συχνή επικοινωνία που είχαμε μέχρι τώρα. Είστε πλέον οικογένειά μας και δεν πρόκειται ποτέ να σας βγάλουμε από τις καρδιές μας. Είστε ένα αναπόσπαστο κομμάτι μας! Σας αγαπάμε και θα το λέμε σε όλο τον κόσμο!».

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή του Μάριου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Samaras Store, Proav, Intersport, Fresh Patisserie, Domino’s Pizza, CL Final tickets, Holiday Inn France, Kastalitsa’s Thematic Parties

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!