Ο Μάριος, συνεσταλμένος και ολιγαρκής, δε ζητούσε ποτέ πολλά. Είχε όμως μία βαθιά επιθυμία, να αποκτήσει έναν υπολογιστή Gaming. Οι νεράιδες λοιπόν έβαλαν τα δυνατά τους για να λάβει αυτό που επιθυμούσε.

Η εμπειρία της ευχής του ξεκίνησε στον αγαπημένο του τόπο, όπου και κατοικεί με την οικογένειά του. Η ομάδα του Κάνε-μια-Ευχή φρόντισε να εξασφαλίσει ένα άνετο σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης για την ημέρα εκείνη και ξεκίνησε αμέσως τις προετοιμασίες, στολίζοντας τον χώρο και φτιάχνοντας ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού. Ο Μάριος θα έπρεπε να λύσει το μυστήριο ώστε να φτάσει στο πολυπόθητο έπαθλο. Καθώς περνούσε η ώρα, όλοι τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Όταν ο μικρός μας έφτασε στον προορισμό του έμεινε άφωνος με όλα όσα είχαν ετοιμαστεί αποκλειστικά για εκείνον, καθώς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Ξαφνικά είδε μπροστά του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και μία μεγάλη πισίνα να τον περιμένει. Αν και δεν μπορούσες εύκολα να διαβάσεις τα συναισθήματά του, σίγουρα ανυπομονούσε να ξεκινήσει το κυνήγι του θησαυρού.

Όταν πια έφτασε στον τέταρτο γρίφο, τον οποίο έλυσε με ευκολία, κατέκτησε και το κλειδί του θησαυρού που άνοιγε την πόρτα, πίσω από την οποία βρισκόταν ο καινούριος υπολογιστής.  Με ένα χαμόγελο ικανοποίησης και ευχαρίστησης ξεκίνησε να φωτογραφίζεται δίπλα σε όλα τα καινούρια του αντικείμενα με περηφάνια και συγκίνηση φανερά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Η ημέρα του συνεχίστηκε με ατελείωτο παιχνίδι στην πισίνα. Του άρεσε τόσο που δεν ήθελε να την αποχωριστεί. Με αστείρευτη ενέργεια κολυμπούσε και απολάμβανε κάθε στιγμή χωρίς να αισθάνεται ίχνος κούρασης. Απέδειξε σε όλους, μα πολύ περισσότερο στον εαυτό του, ότι είναι ικανός να κολυμπάει στα βαθιά. Η εμπειρία αυτή του δίδαξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, πλέον θα βάζει στόχους χωρίς να φοβάται κανένα εμπόδιο αφού του αποδείξαμε ότι όλα είναι εφικτά.

τους εθελοντές μας: Όλγα Γουργούρα, Δημήτρης Δεληγιάννης, Ελένη Κατσιάνου

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, Hertz, Μάκης Δουκάκης, Velentine, Greg eatery and coffee, Kosmos Rent a Car Lesvos

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)