Εύχομαι να αποκτήσω ένα PS4 – Μάριος, 5, γλοίωμα οπτικού χιάσματος

Ένα γλυκό μουτράκι 5 ετών που λατρεύει το παιχνίδι, αυτός είναι ο Μάριος! Η ασθένειά του τον κρατάει μέσα στο σπίτι, όπου θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο με τον αδερφό του για να παίζουν. Η μεγαλύτερή του επιθυμία ήταν να αποκτήσει ένα PlayStation με το οποίο θα μπορεί να ξεχνιέται και να περνάει ευχάριστα, τόσο στο σπίτι, όσο και στο νοσοκομείο.

Την ημέρα της ευχής του, είχε μαζί του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και στο θεματικό πάρκο, τους περίμενε πολύ παιχνίδι! Από τη στιγμή που έφτασε, δεν σταμάτησε να τρέχει, να εξερευνά όλα τα παιχνίδια ξανά και ξανά, να θαυμάζει τα χρώματα και να επεξεργάζεται τον χώρο! Πρώτη φορά έβλεπε τόσο μεγάλα παιχνίδια! Πρώτη φορά δεν περιοριζόταν από βελόνες και ορούς! Ήταν η δική του ημέρα, η ημέρα της ευχής του και τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει!!

Οι γονείς του ήταν κατενθουσιασμένοι, λέγοντάς μας συνέχεια πόσο θετικά θα επιδράσει στη θεραπεία του Μάριου η ευχή και πόση δύναμη του έδωσε αυτή η ξεχωριστή ημέρα! Τα λόγια δεν ήταν ικανά να περιγράψουν το χαμόγελο που έβλεπαν στο πρόσωπο του παιδιού τους και ένιωθαν ευγνωμοσύνη γι’ αυτό! Όλοι οι εθελοντές βρίσκονταν συνεχώς δίπλα στο παιδί, λεπτό δεν τον άφησαν από τα μάτια τους.

Για εμάς, η πιο σημαντική στιγμή ήταν εκείνη που ο Μάριος αντίκρισε το μεγάλο κουτί που προοριζόταν μόνο γι’ αυτόν. Τα ματάκια του έλαμψαν και δε κρατιόταν να το ανοίξει και να επιβεβαιώσει ότι όντως ήταν αυτό που ήθελε! Και ναι! Κρατούσε στα μικρά αδύνατα χεράκια του μία συλλεκτική κονσόλα που πλέον θα του κρατούσε συντροφιά. Ήταν ένα ακόμη χαρούμενο προσωπάκι που εκπληρώθηκε η ευχή του!

Κρατώντας το κουτί από τη μία πλευρά και τη μαμά του από την άλλη, έφυγε χαμογελαστός για το σπίτι του. Εκεί, μαζί με τον αδελφό και τους φίλους τους, θα ξεκινούσε το παιχνίδι με τα αυτοκινητάκια στην οθόνη και τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

θερμά την PlayStation για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Δεμπεγιώτη Άλκηστις, Καρβουνάς Γιάννης, Μπογδάνος Διονύσης

τους χορηγούς σε είδος: Allou Fun Park, Everest, Myikona, Passarella

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)