Οι ευχές κρύβουν μαγεία. Ίσως είναι κάτι απλό, κάτι «μικρό», και όχι απαραίτητα να πραγματοποιηθεί το ακατόρθωτο. Με την εκπλήρωσή τους πάντα κάποιος λάμπει από ευτυχία και αυτό είναι από μόνο του μαγικό.

Ο Μάριο είναι 17 και αγαπάει τα ταξίδια. Έτσι το μεγαλύτερο όνειρό του, η πιο βαθιά του επιθυμία, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από ένα ταξίδι: μια κρουαζιέρα για να επισκεφθεί όσα περισσότερα νησιά μπορεί.

Ο Μάριο περίμενε με απίστευτη ανυπομονησία το «πράσινο φως» του γιατρού, ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν εξαιρετικά και αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Αρχές Σεπτέμβρη και τα εισιτήρια για την 5ήμερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου είναι έτοιμα. Ο Μάριο είναι έτοιμος για τη μεγάλη του περιπέτεια. Ο ταξιδιώτης μας έβαλε τα απαραίτητα στη βαλίτσα του και επιβιβάστηκε στο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο. Τα ανυπόμονα μάτια του δεν άφηναν καμία αμφιβολία για το πόσο ευτυχισμένος αισθανόταν.

Κάθε στάση και ένα νέο νησί! Εκστασιασμένος εξερευνούσε τα πάντα γύρω του. Γεύτηκε διαφορετικές «κουζίνες» και οι νέες γεύσεις που επέλεγε γαργαλούσαν τον ουρανίσκο του. Κολύμπησε σε άγνωστα γαλανά νερά, όπου δεν ξεχώριζες θάλασσα και ουρανό. Γνώρισε τόσα νέα μέρη! Στιγμές μοναδικές. Κάθε μέρα ένιωθε όλο και πιο γεμάτος, πιο χαρούμενος με όλα όσα ζούσε. Την ευτυχία του συμπλήρωνε η παρουσία των γονιών του, αλλά και της αδερφής του.

Η κρουαζιέρα ολοκληρώθηκε και ο Μάριο είχε απολαύσει κάθε λεπτό. Ξετρελάθηκε με την καμπίνα, το ευγενικό προσωπικό, τα όμορφα μέρη που συνάντησε. Δε σταματούσε να μας περιγράφει κάθε στιγμή από όλα όσα έζησε και να μας ευχαριστεί!

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Kαραπουλουτίδου Σοφία, Καλογήρου Βίβιαν, Φραγγίδου Νάντια

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Celestyal Cruises, Aegean, Blue Rent A Car, L’oreal Hellas, Efi TC, Airbnb

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)