Μελίνα όπως λέμε μέλι!  Η 3χρονη τσαχπίνα και κοκέτα Μελίνα, η οποία ήξερε τι ήθελε και το  υποστήριξε με όλο της το είναι, ευχήθηκε να κάνει ένα πάρτι μουσικής και χορού! Οι νεραΐδες λοιπόν έβαλαν τα δυνατά τους για να ζήσει αυτό που επιθυμούσε.

Η εμπειρία της ξεκίνησε καιρό πριν την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής. Μαζί με την νεράιδα Όλγα, η Μελίνα διάλεξε τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για την εμφάνιση της στο πάρτι! Μετά τα απαραίτητα ψώνια, πήγαν για φαγητό και συζήτησαν όλες – μα όλες – τις άλλες λεπτομέρειες για τη μαγική της ημέρα!

Πρωί Σαββάτου, ημέρα ευχής και η Μελίνα είχε όλα τα ραντεβού που αναλογούν σε μια τόσο κοκέτα – δεσποινίδα: κομμωτήριο, μανικιούρ, μακιγιάζ και ήταν έτοιμη, λαμπερή, πανέμορφη και χαρούμενη!

Το ξωτικό την παρέλαβε με το ιδιωτικό vip αυτοκίνητο και οι νεράιδες την υποδέθηκαν σε έναν υπέροχα διακοσμημένα χώρο. Φτάνοντας και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, η μικρή Μελίνα ήταν έτοιμη να ξεκινήσει το πάρτι της!

Στοιχήθηκαν όλοι σε «τρενάκι» και με οδηγό τη μικρή μας, κατευθυνθήκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνοδευόμενοι από την μουσική της Hello Kitty. Ο χώρος αμέσως γέμισε γέλια, χαρά, ενθουσιασμό! Ήταν όλοι εντυπωσιασμένοι από την υπέροχη διακόσμηση, τα μπαλόνια, τα λουλούδια, τη φουσκωτή άμαξα… αμέσως ξεκίνησε ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ χορό, κέφι και παιχνίδι!

Καθώς η Μελίνα μας χόρευε, εμφανίστηκαν ξαφνικά οι νεράιδες με μια τούρτα και ακούστηκε ένα ¨ααααα¨.  Ήταν η φωνή της Μελίνας, που μέχρι και τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία. Με ένα χαμόγελο ικανοποίησης και ευχαρίστησης, η μικρή Μελίνα μαζί με τις νεραΐδες και τα ξωτικά  συνέχισαν τα παιχνίδια και τον χορό με αμείωτη ένταση, γέλια και χαρά. Όλοι, μεγάλοι και μικροί, έζησαν στιγμές αγάπης και ειδικότερα οι μεγάλοι θυμήθηκαν πώς είναι να είσαι παιδί!

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα κάνατε για εμάς. Ήταν όλα πέραν πάσης προσδοκίας, δεν το περιμέναμε… Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που τα λόγια ευχαριστίας δεν μπορούν να χωρέσουν την ευτυχία μας. Αξίζετε όλοι πολλά συγχαρητήρια και το μεγαλείο ψυχής που σας διακατέχει είναι τεράστιο και συγκινητικό!!!!! Η πραγματοποίηση της ευχής μας έκανε όλους να πιστεύουμε σε νεράιδες και σε ό,τι παραμυθένιο υπάρχει, ζωντάνεψε τις παιδικές ψυχές μας, που δυστυχώς τις ξεχνάμε, μας έκανε όλους για λίγο παιδιά, βοήθησε τόσο να αφήσουμε πίσω κάθε άσχημο που πέρασε και να ελπίζουμε σε ένα μέλλον που μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει!» μας είπαν οι γονείς της Μελίνας συγκινημένοι!

τους εθελοντές μας: Ελίνα  Αλεξοπούλου, Nικολέτα Κοντογιαννίδου, Άλκηστις Δεμπεγιώτη Όλγα Γούργουρα, Καλομοίρα Σαράντη 

τους χορηγούς σε είδος: Intercatering, Bee Party, Studio 7, Fresh Patisserie, Όμιλος Καστελόριζο, Γιώργος Καραγάνης, Μyikona, Prestige, Έλενα Costras

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)