Μια ευχή που εκπληρώθηκε μια βροχερή, όμως διόλου μουντή ημέρα. Ο Μετίν είναι ένα από τα παιδιά που μεταμορφώθηκαν –  κυριολεκτικά – μετά την εκπλήρωση της ευχής τους. Είναι ένα παιδί ντροπαλό, που στην αρχή δεν ήθελε να βρεθεί ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Χαμογελούσε αμυδρά, καθισμένος στην καρέκλα του εστιατορίου. Όμως, όσο περνούσε η ώρα, χαμογελούσε όλο και περισσότερο. Μέχρι να φύγουμε από εκείνο το εστιατόριο… γελούσε με την ψυχή του!

Παίρνοντας, όμως, τα πράγματα από την αρχή, θα σας διηγηθούμε ολόκληρη την ιστορία του.

Ο Μετίν είχε στερηθεί για αρκετό καιρό τις βόλτες με τους φίλους και την οικογένειά του. Λόγω της ασθένειάς του, δεν μπορούσε να έχει επαφή με τα αδέρφια του. Έτσι, η νεράιδά του, η Άννα, κανόνισε να βρίσκονται όλοι εκεί, στην εκπλήρωση της ευχή του.

Ο Μετίν λατρεύει τη μαγειρική. Στο εστιατόριο που πήγαν ήταν όλα κανονισμένα με τον σεφ! Ο σεφ τον πήρε μαζί του στην κουζίνα τον Μετίν και τον αδερφό του και τους έδειξε όλα «τα μυστικά του επαγγέλματος». Του έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές και ύστερα, τον βοήθησε στην προετοιμασία ενός πιάτου. Αξίζει να πούμε , ότι επέλεξε να φάει το ίδιο φαγητό με αυτό που ετοίμαζε!

Όταν άρχισε να παίρνει τα δώρα του, το ένα μετά το άλλο, έψαχνε εναγωνίως να μαντέψει τι θα ήταν και κυρίως έψαχνε το κινητό. Ώσπου στο τέλος το κινητό του «σερβιρίστηκε», με έναν ασημένιο, σκεπασμένο δίσκο, ως σούπα! Ενθουσιάστηκε με όλα του τα δώρα. Μα, πιο πολύ ενθουσιάστηκε με το ότι βρέθηκε και πάλι με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στο τέλος, ο Μετίν μας είπε λίγα λόγια για την εμπειρία του. Αυτό που τόνισε και μας συγκίνησε ήταν η στιγμή που είπε: «Άξιζε που περίμενα». Ο μικρός του αδερφός, ένα πολύ χαρούμενο γλυκό παιδί μας ρώτησε πότε θα ξαναβρεθούμε και το εννοούσε! Ο μπαμπάς, συγκινημένος, μας ευχαριστούσε συνεχώς για τη χαρά που δώσαμε στο παιδί του, αλλά και σε όλη την οικογένεια, που τώρα, όλοι μαζί, μπορούσαν να κοιτάξουν το μέλλον πιο αισιόδοξα όλοι μαζί και πάλι, γιατί η εκπλήρωση της ευχής του παιδιού τους συνοδεύτηκε από την ολοκλήρωση των θεραπειών του!

θερμά την κυρία Χρυσάνθη Κατρίνη για την πολύτιμη συμβολή της στην εκπλήρωση της ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου, Μαρία Τσιροπούλα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Χάραμα στη Θάλασσα, Chocolates Signature Delights, Mobile Spot Dafni, Ραδιοταξί Αλεξανδρούπολης, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!