Εύχομαι να πάω στη Disneyland Paris – Μιχαηλία Ειρήνη, 7, νευροινωμάτωση, κύφωση, μυελοπάθεια

Σε όποια ηλικία κι αν είναι κανείς, ένα ταξίδι στην Disneyland φαίνεται τόσο μαγικό, όσο πραγματικά είναι. Πόσο μάλλον για ένα παιδί όταν παίρνουν σάρκα και οστά οι αγαπημένοι του ήρωες και οι πανέμορφες πριγκίπισσες, και εκείνο βρίσκεται ανάμεσά τους. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο όνειρο που βγαίνει αληθινό.

Έτσι και για την Μιχαηλία. Η ξεχωριστή ευχή της, ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα την πιο μαγική περίοδο του χρόνου. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.  Η γλυκιά μικρούλα θα ταξίδευε στη Γαλλία και θα είχε ένα επιπλέον προνόμιο, να δει την Disneyland ντυμένη στα γιορτινά της και να παρακολουθήσει πολλά shows με Χριστουγεννιάτικες νότες.

Μόλις η Μιχαηλία πέρασε την πύλη του παλατιού της Disney, η καρδιά της άρχισε να χτυπά πιο χαρούμενα. Ήθελε να ρουφήξει την κάθε στιγμή στο τόσο εντυπωσιακό πάρκο. Δοκίμασε όλα τα παιχνίδια, μπήκε σε τρενάκια, ταξίδεψε εικονικά στο διάστημα, παρακολούθησε διάφορα shows και είδε την απίστευτη παρέλαση των πρωταγωνιστών της Disney με τα εντυπωσιακά άρματα. Μια εμπειρία γεμάτη χαρά, διασκέδαση και περιπέτεια. Τι πιο όμορφο από το να περιπλανιέσαι στον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, να συναντάς τους ήρωες που διάβαζες σε παραμύθια και έβλεπες στις ταινίες, να σε παίρνουν αγκαλιά και να φωτογραφίζεσαι μαζί τους;

Όταν πρωτογνωρίσαμε τη Μιχαηλία, ήταν ένα «κλειστό» παιδί που δεν του έπαιρνες εύκολα λέξη, όταν όμως οι νεράιδες με τα μαγικά ραβδιά τους εκπλήρωσαν την ευχής  της, η Μιχαηλία γέμισε δύναμη και ενέργεια και μας διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις στιγμές της από το ταξίδι. Το χαμόγελο έλαμπε στο πρόσωπό της και η ανάμνηση αυτού του ταξιδιού θα είναι πάντα πασπαλισμένη με νεραιδόσκονη. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ευχής! Γιατί δεν είναι απλά μία ευχή… είναι πολλά παραπάνω!

θερμά την ομάδα μαθητών Volunteens Κολλεγίου Αθηνών για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Elizabeth Brios

τους χορηγούς σε είδος: Disneyland Paris, Aegean, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)