Να ροκάρουν κλήθηκαν αυτή την φορά οι νεράιδες και αμέσως έπιασαν τα ντραμς. Οι Metallica είναι το αγαπημένο συγκρότημα του Μιχαήλ και από την ώρα που κλείσαμε τα εισιτήρια για να τους δει από κοντά σαν να μην περνούσαν οι ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα! Έχει πάθος με την μουσική και λατρεύει να παίζει κιθάρα. Στα ακούσματα τον έχει επηρεάσει ο μπαμπάς του, μεγάλος φαν των ροκ και μέταλ συγκροτημάτων.

Αν και εσωστρεφής και όχι τόσο εκδηλωτικός, όπως κάθε γνήσιος ροκάς, όταν άκουσε τα νέα, είδαμε ένα άλλο παιδί… Ο Μιχαήλ ζητωκραύγαζε ενθουσιασμένος! Όλη η οικογένεια ήταν ενθουσιασμένη ακόμα και η μαμά και ο αδερφός του που δεν άκουγαν τέτοια μουσική. Είναι, άλλωστε, τεράστια εμπειρία να δεις από κοντά και να ακούσεις αυτό το θρυλικό συγκρότημα.

Οι μέρες έφτασαν και ο Μιχαήλ ταξίδεψε μέχρι την Φλωρεντία για να δει από κοντά το αγαπημένο του συγκρότημα. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Δεν μπορούσε να χωρέσει ο νους του ότι όντως συνέβαινε αυτό. Το συγκρότημα που τόσα χρόνια άκουγε με μανία και έπαιζε στην κιθάρα, ήταν μπροστά του και είχε την ευκαιρία να ακούσει όλες αυτές τις μελωδίες από κοντά. Τα συναισθήματα δεν θα μπορούσε να τα περιγράψει κάποιος με λόγια.

Η ένταση της σκηνής συνεπήρε όχι μόνο το Μιχαήλ αλλά και την υπόλοιπη οικογένεια. Ο νεαρός μας συγκινήθηκε ιδιαίτερα, αφού δεν είχε ζήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο και ειδικά μετά από μία δύσκολη περίοδο γι’ αυτόν, λόγω του λεμφώματος Hodgkin.

θερμά τους εθελοντές Λάρισας για τη δράση Make-A-Wish Cookie και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συνέβαλαν μαζί στην εκπλήρωση της ευχής!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Uniglobe

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!