Μια φορά κι έναν καιρό, απήγαγαν την αδερφή του πιο δυνατού ιππότη του βασιλείου. Ο Μιχαήλ έπρεπε να μαζέψει όλο το θάρρος του για να πάει να τη σώσει. Και κάπως έτσι, σαν παραμύθι, ξεκινά η ιστορία της ευχής του Μιχαήλ, ενός σύγχρονου ιππότη.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από την αρχή της ιστορίας…

Μια μέρα, ο δρόμος τού Μιχαήλ τον έβγαλε σε έναν επιβλητικό πύργο. Έναν πύργο γεμάτο με πρόσωπα και εμπειρίες, για τα οποία είχε διαβάσει μονάχα στα παραμύθια.

Πριν καιρό, μια νεράιδα τον είχε προειδοποιήσει: Μια πολύ σημαντική αποστολή τον περίμενε. Δύο ιππότες και δύο ξωτικά τον υποδέχτηκαν. Ήξεραν γιατί βρίσκεται εκεί ο Μιχαήλ. Τον περίμεναν! Η μεγάλη ημέρα είχε φτάσει, αλλά ο Μιχαήλ δεν το γνώριζε. Ο γενναίος μας ιππότης φόρεσε τη στολή του, πήρε το σπαθί του και βγήκε στη βασιλική αυλή. «Ακολούθησε μας!», του φώναξαν και κρατώντας το σπαθί του, επιδόθηκε σε έναν αγώνα ξιφασκίας με έναν από αυτούς. Οι γονείς και η αδερφή του τον καμάρωναν. Απορροφημένος στην ξιφασκία ο Μιχαήλ δεν συνειδητοποίησε πως όσο εκείνος μαχόταν η αδερφή του εξαφανίστηκε! «Θα είναι η δοκιμασία για την οποία μου είχε πει η νεράιδα», σκέφτηκε και γεμάτος θάρρος, ανέβηκε στο άλογό του. Με μια στρατιά από ξωτικά ξοπίσω του, ξεκίνησε την αποστολή της διάσωσης!

Έψαχναν για αρκετή ώρα, μέχρι που ο γενναίος μας ιππότης τα κατάφερε! Τη βρήκε! Δεν υπήρχε αμφιβολία. Είχε κερδίσει δικαίως τον τίτλο του πιο θαρραλέου και ικανού ιππότη. Το μόνο που έμενε ήταν να τον χρήσουν και επίσημα προστάτη του βασιλείου. Οι ιππότες μαζεύτηκαν γύρω του. Ο Μιχαήλ γονάτισε. Με το σπαθί στο πλάι του, είπε αργά και σταθερά τον όρκο των ιπποτών. Είχε πλέον σουρουπώσει, αλλά το φως της ελπίδας, φώτιζε τα μάτια του Μιχαήλ.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευχή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, με χαμόγελο!», είπε στις νεράιδες και έφυγε για να συνεχίσει τον δικό του αγώνα… Τον αγώνα με την ασθένεια, που με τόσο θάρρος και δύναμη αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Ειρήνη Αδάμου, Αριέτα Δημητρίου, Κρητικίδη Αιμιλία, Δήμητρα Μπουρνάζου, Λένια Αντωνιάδη, Γιώργος Καραγάνης, Μαρία Μαλανδράκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Αθλητικός Όμιλος Αρίστων Παιανίας, 4 seasons market, Πασσάς Γεώργιος, Φρίξος Κοκκώνης ΑΕΒΕ Σημαιών, Fresh Patisserie, Ιππικός Όμιλος Κουβαρά, Ζορμπά- Αρμενιάκου Ευαγγελία, Όμιλος Βιοϊατρική, Napolitivo, Myikona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!