Μερικές φορές δεν χρειάζεται να σας αφηγηθούμε εμείς την ιστορία μιας ευχής, αλλά να αφήσουμε τους γονείς να μιλήσουν για εμάς. Παραθέτουμε, λοιπόν, ένα άρθρο που έγραψε ο ίδιος ο μπαμπάς του Μιχάλη σε τοπικό site:

 

Το Σάββατο 12 Μαρτίου, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, παρουσία 50 και πλέον ατόμων που έγινε στον παιδότοπο «Aggeli Park Kinderland», το ίδρυμα Make-AWish Ελλάδος πραγματοποίησε την ευχή του μικρού Μιχάλη Καντή, σε συνδυασμό με την 10η επέτειο των γενεθλίων του.

H ευχή που έκανε ο μικρός Μιχάλης τον περασμένο Ιούλιο ήταν ένα εξειδικευμένο τρίκυκλο ποδήλατο, το οποίο συνδυάζει την διασκέδαση του παιδιού, ενώ παράλληλα, με τους ειδικούς μηχανισμούς που διαθέτει γυμνάζει τα πόδια του και τον βοηθάει στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει, προκειμένου να μπορέσει μια μέρα να περπατήσει αυτόνομα.

Η οικογένεια Γεωργίου Καντή, ολόψυχα ευχαριστεί τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Make-AWish Ελλάδος, για το υπέροχο δώρο αξίας χιλιάδων ευρώ, που έκανε στον μικρό Μιχάλη.

«Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την νεράιδά μας από την Θεσσαλονίκη, κ. Αννα Μάνογλου, τις εθελόντριες του Make-AWish Ελλάδος στη Ρόδο και τον ταλαντούχο τραγουδιστή Βαλάντη Βενετοκλή που έντυσε μουσικά την εκδήλωση με τα όμορφα τραγούδια του».

Το Make-AWish Ελλάδος, μέσα από τις δικές σας προσφορές, βοηθάει χιλιάδες παιδιά όπως τον Μιχάλη γιατί:

Το Make-AWish – Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.

Γνωρίζατε ότι η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί από σοβαρή ασθένεια, έχει τη δύναμη να το κάνει να πιστέψει ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο, να γίνει καλά;

θερμά τη ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που συμμετείχαν στην ευχή: Τσαμπίκα Μακράκη, Μαρία Κάτσινα, Κατερίνα Διακίδη-Κώστα, Παναγιώτα Κωβαίου, Ντίνα Αργυρού

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aggeli Café Park|Kinderland, Fidusa Cycles, Ζαχαροπλαστείο Στάνη, Σίμος Νικολαϊδης, Κώστας Αρβανιτόπουλος MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!