Οι έφηβοι στις μέρες μας, είναι παιδιά της τεχνολογίας, που λατρεύουν τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το ίδιο και ο Μπάμπης, γι’ αυτό και όταν συναντηθήκαμε για να εκμαιεύσουμε τη μεγαλύτερή του επιθυμία, δεν δίστασε καθόλου!

Ήξερε πολύ καλά τι ήταν αυτό που ήθελε: έναν gaming υπολογιστή. Και μάλιστα, είχε ήδη βρει τα κομμάτια που ήθελε να τον συνθέσουν. Η ευχή του θα γινόταν πραγματικότητα αλλά πρώτα θα φροντίζαμε να ζήσει μια πραγματικά ξεχωριστή ημέρα, παρέα με τους κολλητούς του, που όπως μάς έγινε πολύ ξεκάθαρο πήγαιναν πακέτο μαζί του!

Βρεθήκαμε από πολύ νωρίς σε ένα μέρος γεμάτο φλιπεράκια, το Athens Pinball Museum, για να προετοιμάσουμε το χώρο με μπαλόνια, γρίφους και πολλά κουτιά με εξαρτήματα υπολογιστών. Η Κωνσταντίνα και η ομάδα της, μάς βοήθησαν να στήσουμε ένα «κυνήγι θησαυρού» μέσω κινητού, στο οποίο ο Μπάμπης θα ανακάλυπτε τα δώρα του σκανάροντας κάποια QR codes. Πρώτα όμως θα παρακολουθούσε μια «ταχύρρυθμη εκπαίδευση» στο game development.  Κατά τη διάρκειά της δημιουργήσαμε ένα custom, δικό μας παιχνίδι με πρωταγωνιστές φυσικά, τον ίδιο και τους φίλους του. Και όλοι μαζί παρέα, στη συνέχεια ανακάλυψαν τα κουτιά, που εκτός από τον υπολογιστή του Μπάμπη έκρυβαν και κάποια δώρα για τους φίλους του. Τα γέλια και οι φωνές ενθουσιασμού των παιδιών ακούγονταν μέχρι έξω!

Φυσικά δεν γινόταν να μην παίξουν και ένα τουρνουά στο φλίπερ! Και το έπαθλο για το νικητή, ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι από την υπέροχη τούρτα του πρωταγωνιστή της ημέρας!

Με όλα αυτά λοιπόν ολοκληρώθηκε μία αξέχαστη μέρα, για την υπέροχη παρέα των νεαρών μας. Με γέλια, χαρά, δώρα και γλυκά. Ο Μπάμπης βαθμολόγησε με 1000/10 την ευχή του και μάς είπε ότι η χαρά του ήταν ακόμα μεγαλύτερη γιατί τη μοιράστηκε με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Είναι πραγματικά ανεκτίμητο, να έχεις δίπλα σου καλούς φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε και στέκονται πάντα δίπλα σου, για να στηρίζεσαι πάνω τους στα δύσκολα και να μοιράζεσαι μαζί τους τις χαρές σου!

Ευχαριστούμε θερμά για την Υιοθεσία Ευχής το Make-A-Wish Cookie – Εθελοντές Λάρισας

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας για την πολύτιμη προσφορά τους: Χαρά Μασιακού, Μαρούσα Αντωνίου

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Tenebra Studios, Μουσείο Φλίπερ Αθηνών, Puro Hellas, Public, Εmi’s cupcakes

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).