Η Μυρτώ είναι ένα 4χρονο αιθέριο πλάσμα, κάτι μεταξύ νεράιδας, ξωτικού και χαριτωμένου σκανταλιάρικου καλικάντζαρου! Η αγάπη της ξεχειλίζει για τον 6 χρόνο αδερφό της Κωνσταντίνο, καθώς όπως λέει «είναι ο ήρωας μου, ο δότης μου!». Λέξεις πολύτιμες στα χείλη της, οι οποίες πηγάζουν από την όμορφη ψυχή της. Και αυτό κανείς δεν της το δασκάλεψε.

Μια παρέα από νεράιδες παρέλαβαν τη Μυρτώ από το σπίτι της. Νεράιδες αληθινές! Με φτερά και νεραϊδόσκονη! Πιο όμορφες και από την Τίνκερμπελ! Βοήθησαν να φορέσει την τούτου φούστα της, τα δικά της φτερά και, φυσικά, το στέμμα της! Ήταν η Βασίλισσα της ημέρας! Την έλουσαν  με νεραϊδόσκονη και την οδήγησαν από το χέρι στη νεραϊδένια παρέα τους.

Στο άλσος τους περίμεναν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς, αλλά και οι συγκάτοικοι του ξενώνα που διαμένει η μικρή μας. Η πόρτα, ως άλλο «σουσάμι άνοιξε», άνοιγε μόνο φωνάζοντας «Κάνε  Μια Ευχή!»! Μαγικά ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ένας νέος κόσμος, όπου  η Μυρτώ όρμησε ασυγκράτητη: παιδική χαρά,  μπαλόνια που έσκαγαν και τρόμαζαν τους πάντες, μαγικά αστέρια στα δέντρα που «έκρυβαν» δώρα, παιχνίδι θησαυρού, πινιάτες, ανιματέρ, η αγαπημένη της μουσική και φυσικά ένα γιγάντιο Playmobil! Ακριβώς όπως το ευχήθηκε: αναρίθμητα πακέτα, όλα με το αγαπημένο της πριγκιπικό θέμα, για να τα συναρμολογεί μαζί με την οικογένειά της!

Κάθε φορά, ορμούσε με ένα πλατύ χαμόγελο στο επόμενο πακέτο, έσκιζε τα περιτυλίγματα, κουνούσε τα γιγάντια κουτιά κουδουνίζοντάς τα για να επιβεβαιωθεί πως είναι γεμάτα και τα στοίβαζε με προσοχή στην ακρούλα, μην τυχόν τα χάσει!

Από το πάρτι δεν έλειψε τίποτα! Ούτε οι αλμυρές εκπλήξεις, ούτε οι γλυκές. Τα βλέμματα όμως τράβηξε η διώροφη αυτοκρατορική τούρτα! Ώρες κύλησαν, ώρες χαράς, γέλιου, ξενοιασιάς και ευγνωμοσύνης! Όταν πια δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά και όλοι οι καλεσμένοι είχαν αποχωρήσει, η Μυρτώ χαιρέτησε όλες τις νεράιδες και τα ξωτικά, βεβαιώθηκε πως κανένα πακέτο της δεν ξεχάστηκε πίσω, και έκλεισε τα μάτια της, αποκαμωμένη, στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου δίπλα στον Ήρωά της!

το Nataraja Yoga Center Athens για τη μερική υιοθεσία της ευχής

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Αγορογιάννη Φανή, Διαμαντή Βίκυ, Κοτσαμπασούλης Κώστας , Κουτσιμπέλα Ζωή-Δήμητρα,  Κωνσταβάρα Κατερίνα, Κωστή Μαρία, Μεταξάτου Μαρίνα, Νίκου Κώστας, Ψημμένου Ευαγγελία

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Sketi glyka, Make-A-Wish Cookie – Εθελοντές Λάρισας, Kapola Gymnastics, Μάγος Λέλος, Magic Castle Entertainment

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).