Να ξυπνήσει μία μέρα και να αντικρίσει την Πόλη του Φωτός ονειρευόταν από πολύ μικρός ο Μ. Ατελείωτους περιπάτους στους πλακόστρωτους δρόμους, έκανε στα όνειρα του, εκεί που οι ζωγράφοι δημιουργούν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ! Πέταγε μέσα από αυτά σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης. Περίμενε υπομονετικά μέχρι το όνειρό του να εκπληρωθεί. Έτσι και έγινε! Οι δυσκολίες που προέκυψαν δεν στάθηκαν εμπόδιο και με την πρώτη ευκαιρία η νεράιδά του, η Ελένη, φρόντισε να βρεθεί ο Μ. στο Παρίσι, συνοδευόμενος από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πρώτα-πρώτα, χωρίς να σπαταλήσει ούτε δευτερόλεπτο του ταξιδιού του, επισκέφθηκε αυτό που ονειρευόταν από μικρό παιδί: τον Πύργο του Άιφελ! Γεμάτος ανυπομονησία ανέβηκε στον τελευταίο όροφο του Πύργου, για να απολαύσει τη μαγευτική, όπως είχε ακούσει, θέα. Η θέα του Παρισιού από ψηλά τον καθήλωσε, και έμεινε να κοιτάει σαστισμένος τα πανέμορφά χρώματα του ουρανού που μπερδεύονταν με αυτά της πόλης!

Αφού κατέβηκε πανευτυχής από τον Πύργο του Άιφελ, είχε φτάσει η ώρα να γευτεί τις ξακουστές πεντανόστημες γαλλικές λιχουδιές! Σταμάτησε σε διάφορα μαγαζιά για να δοκιμάσει τα διάσημα κρουασάν και μακαρόν! Ιδιαίτερα τα κρουασάν τον ξετρέλαναν και από εκείνη την στιγμή δεν έλειπαν από τις εξερευνήσεις του στην γαλλική πρωτεύουσα! Ακόμα και αν κουραζόταν από το περπάτημα δεν σταματούσε γιατί ήθελε να δει τα πάντα.

Φυσικά, το ταξίδι αυτό απόλαυσε και η υπόλοιπη οικογένειά του, που ξέχασαν για λίγο τις δυσκολίες και την ασθένεια. Τα λόγια του πατέρα συγκίνησαν τις νεράιδες μας: «Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε τόσο πολλά για το παιδί μου. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου πως θα είμαστε κοντά σας σε ό, τι χρειαστείτε. Θα σας στηρίζουμε πάντα γιατί το δώρο που μας κάνατε δεν μπορούμε να σας το ανταποδώσουμε με τίποτα

Γεμάτος εικόνες, δυνατές αναμνήσεις και ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο ο Μ. ετοίμασε και πάλι τη βαλίτσα του, έτοιμος αυτή τη φορά να γυρίσει στο σπίτι του. Σίγουρα για τον Μ. ήταν ένα απίστευτο και μοναδικό ταξίδι, ένα ταξίδι ζωής!

θερμά την La Vie En Rose για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!