«Ένα μικρό θαύμα που μας βοήθησε να ξεχάσουμε τους προηγούμενος δύσκολους μήνες!» με αυτά τα λόγια, έκλεισε η μαμά του Μ. την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του.

Ο Μ., από την πρώτη του κιόλας επαφή με τις νεράιδες, δεν δίστασε να τους εκμυστηρευτεί ένα από τα πιο μεγάλα του μυστικά. Είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που ήξερε πως το μοναδικό πράγμα που λαχταρούσε όσο τίποτα στον κόσμο ήταν ένας υπολογιστής gaming.

Τέτοιος ήταν ο ενθουσιασμός του καθώς έκανε την ευχή του που όλος ο νεραϊδόκοσμος έκανε τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να εκπληρώσει την ευχή του Μ. όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Έτσι, όταν όλα τα ξωτικά συμφώνησαν ομόφωνα πως όλα ήταν έτοιμα, κάλεσαν τον Μ. και τους φίλους του σε ένα γεύμα τόσο μαγικό όσο και όλα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν..

Μόλις ο μικρός μας έφαγε και την τελευταία μπουκιά από το αγαπημένο του πιάτο είχε έρθει η στιγμή να επιστρέψει σπίτι. Τόσο καλά που περνούσε, όμως, δεν ήθελε να φύγει. Μια ντουζίνα δώρα είχαμε στοιβάξει σπίτι του για να τον παρηγορήσουμε. Πολλά δώρα και ακόμα περισσότερα χαμόγελα είχαμε σκοπό να του χαρίσουμε. Γιατί; Γιατί δεν τον περίμεναν μόνο τα δώρα του στο σπίτι. Τον περίμενε το καλύτερο δώρο από όλα… Μόλις ο μικρός μας άνοιξε την πόρτα του δωματίου του, η ελπίδα και η χαρά ξεχύθηκαν μέσα στο δωμάτιο και φώτισαν όλο του το πρόσωπο. Χωρίς να χάσει χρόνο, έκατσε στην καρέκλα του, έτοιμος να πατήσει το κουμπί και να ξεκλειδώσει όλα τα μυστικά που έκρυβε ο καινούριος του υπολογιστής!

θερμά όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αριέτα Δημητρίου, Νάνσυ Ζαχαρίου, Γιώργος Καραγάνης, Διονύσης Μπογδάνος

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: XPLORE Golden Hall, La Pasteria, Passarella, Bitdefender Greece, META ΧΑΡΑΣ!!!, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!