Η ευχή της μικρής μας Μ. ήταν να αποκτήσει ένα laptop. Με αυτό θα μπορούσε να σερφάρει στο διαδίκτυο ώστε να παρακολουθεί τα αγαπημένα της βίντεο, αλλά φυσικά και να το χρησιμοποιεί για τις εργασίες της στο σχολείο!

Αφού η πανδημία δεν επέτρεψε τη εκπλήρωση της ευχής σε κάποιον άλλο χώρο, το σπίτι κρίθηκε ο κατάλληλος! Μετά από μυστική συνεννόηση με την μητέρα του κοριτσιού μας, κανονίσαμε ώστε να απασχολήσει για λίγο τη μικρή, ούτως ώστε να έχουμε τον χώρο και τον χρόνο να προετοιμάσουμε την εκπλήρωση, χωρίς εκείνη να καταλάβει την έκπληξη που της ετοιμάζαμε!

Αφού τακτοποιήσαμε τα πράγματα και προετοιμάσαμε κατάλληλα τον χώρο για να είναι έτοιμος να υποδεχτεί την Μ., ειδοποιήσαμε τη μητέρα ότι είμαστε έτοιμοι. Έτσι, η νεράιδα χτύπησε το κουδούνι και η μικρή Μ. άνοιξε την πόρτα! Δεν πίστευε στα μάτια της! Χοροπηδούσε από τη χαρά της, και σε μια πολύ συγκινητική κίνηση, αγκάλιασε τη μαμά της κλαίγοντας από ευτυχία.

Φυσικά ήθελε να ανοίξει τα πακέτα της ένα-ένα και να ανακαλύψει όλα όσα προορίζονταν για εκείνη. Κάθε φορά που άνοιγε κάποιο κουτί με κάποιο δώρο της ενθουσιαζόταν κι έβγαζε επιφωνήματα χαράς. Δεν περίμενε τόσα πολλά, μας είπε. Και στο αποκορύφωμα, ο ίδιος ο ολοκαίνουριος φορητός της υπολογιστής! Όταν τον είδε, χοροπηδούσε από χαρά για ώρα!

Μετά από λίγο ήρθε και η φανταστική και πεντανόστιμη τούρτα, ώστε να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι η ευχή της εκπληρώθηκε, να χαρούμε, και στο τέλος να σβήσει το κεράκι με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη! Από την αρχή μέχρι το τέλος της εκπλήρωσης, η Μ. ήταν πάρα πολύ χαρούμενη και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι συνέχισε να είναι και αφότου αποχωρήσαμε. Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο σπίτι της για τον εορτασμό της ευχής της, το χαμόγελο της Μ. δεν έφυγε ποτέ μα ποτέ! Ήταν τόσο πολύ χαρούμενη με την έκπληξη και τα δώρα που πήρε!

θερμά την εταιρεία Elite Strom για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Αναστασία Δημητράντζου

τους χορηγούς σε είδος: Τσαρουχά Βασιλική, Ζαχαροπλαστείο Passarella, BOX Food For Your Mood

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!