Η Μ. μας είναι ένα πολύ γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι. Είναι ένα παιδί που μόλις την γνωρίζεις σε γεμίζει αισιοδοξία. Έχει μία εκπληκτική οικογένεια, πολύ δεμένη. Ωστόσο, η σχέση και το δέσιμο που έχει με τον αδερφό της είναι ακόμα πιο ξεχωριστά. Ο αδερφός της είναι, μάλιστα, και εκείνος παιδί ευχής και η χαρά των νεράιδων, όταν τον είδαν δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Η Μ. μας ευχήθηκε να αποκτήσει ένα laptop για να μπορεί να μπορεί να απολαμβάνει τις αγαπημένες της δραστηριότητες. Να βλέπει βιντεάκια στο YouTube, να ακούει μουσική, να μαθαίνει νέα πράγματα, αλλά και να το χρησιμοποιεί για το σχολείο.

Έτσι, μια μέρα, νεράιδες και ξωτικά άφησαν για λίγο τον νεραϊδόκοσμο και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της Μ. Είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για την μικρή μας και ανυπομονούσαν να δουν την αντίδρασή της. Χτύπησαν το κουδούνι και η Μ. μας τους υποδέχτηκε με το πιο λαμπρό της χαμόγελο. Είχε υποψιαστεί ότι μάλλον είχε έρθει η μέρα της ευχής της! Στο σπίτι ήταν σχεδόν όλη η οικογένεια, ο ξάδερφος, η θεία και η καλύτερη φίλη της Μ. Είχαν μαζευτεί μια και εκείνη ήταν και η μέρα των γενεθλίων της μικρής μας, κάτι το οποίο φυσικά και γνώριζαν οι νεράιδες.

Είχαν πλέον δύο καλούς λόγους να γιορτάσουν παρέα. Οι νεράιδες έδιναν ένα-ένα τα δωράκια στη μικρή μας και εκείνη με ενθουσιασμό τα ξετύλιγε. Δεν το πίστευε ότι ήταν τόσα πολλά και ζήτησε και τη βοήθεια των υπολοίπων παιδιών, για να τα ανοίξει! Μόλις άνοιξε και το τελευταίο, το laptop, κατενθουσιάστηκε! Ο αδερφός της, παρά την αδυναμία του, χαιρόταν απίστευτα και έλαμπε που έβλεπε τόσο ευτυχισμένη την αδερφή του. Της υποσχέθηκε, μάλιστα, να τη βοηθήσει να στήσει το laptop, τον εκτυπωτή και ό,τι άλλο χρειαζόταν.

Μετά τα δώρα και τις συζητήσεις ακολούθησε ένα υπέροχο γεύμα με hamburgers. Ένα αυτοσχέδιο πάρτι γενεθλίων στήθηκε με τραγούδια από την αγαπημένη της τραγουδίστρια που δεν ήταν άλλη από την Ελένη Φουρέιρα. Τα παιδιά διασκέδαζαν με την ψυχή τους και το χαμόγελο της Μ. έγινε ακόμα πιο λαμπερό!

Όταν της ζήτησαν να βάλει ένα βαθμό στην εκπλήρωση της Ευχής της από το 1 έως το 10, η αξιολάτρευτη Μ. μας ρώτησε αν υπάρχει κλίμακα από το 1 έως το ένα δισεκατομμύριο! Ήταν φανερό ότι είχε απολαύσει όσο τίποτα εκείνη τη μέρα.

Η εκπλήρωση ολοκληρώθηκε με μια πανέμορφη τούρτα και την υπόσχεση από την Μ. όταν γίνουν 18 και με τον αδελφός της να γίνουν εθελοντές. Συγκινημένες οι νεράιδες και έχοντας και εκείνες γεμίσει με ελπίδα για το μέλλον, όπως και η Μ., κατευθύνθηκαν προς τον νεραϊδόκοσμο.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Περμεκενλή, Κωστής Καραματίδης, Παχατουρίδου Θεοδώρα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Brothers in Law, Σοφία Πεχλιβανίδου, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!