Η μικρή μας Μ. είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Μεγάλο της όνειρο, πολύ πριν εμφανιστούν οι νεράιδες στη ζωή της, ήταν να αποκτήσει ένα δωμάτιο με χαρούμενα χρώματα και όμορφα έπιπλα! Αγαπά πολύ τα δύο της αδέλφια. Αφού μοιράζονται το δωμάτιο, η χαρά θα ήταν «τριπλή» και αυτό την έκανε ακόμη πιο ενθουσιασμένη.

Αμέσως μετά την εκμαίευση, οι νεράιδες έστειλαν το συνεργείο με τα ξωτικά στο σπίτι της μικρής μας πριγκίπισσας, για να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο για την εκπλήρωση της ευχής της.

Τα ξωτικά τα βρήκαν αρκετά σκούρα στην αρχή, καθώς το παλάτι της πριγκίπισσας χρειαζόταν πολλή φροντίδα. Το δάπεδο ήταν σκέτο τσιμέντο και τα μικρά νεραϊδίσια ποδαράκια της δυσκολεύονταν να περπατήσουν. Το κάστρο της δεν είχε ρεύμα για να φωτίζεται ο χώρος και εκείνη με τα αδέλφια της κοιμόντουσαν σε στρώματα.

Έτσι, λοιπόν, οι νεράιδες ανέλαβαν δράση για τα πάντα! Νέο δάπεδο, γραμμή ρεύματος, έπιπλα, λευκά είδη και φυσικά πολλά παιχνίδια για τη μικρή και και τα αδέλφια της. Οι εργασίες ξεκίνησαν στην καρδιά του καλοκαιριού, με εμπόδια να εμφανίζονται στο δρόμο των νεραιδών-αναποδιές στα ξωτικοσυνεργεία, όπως ο Covid ή οι τεχνικές δυσκολίες που ξεπήδησαν μετά τις πρώτες παρεμβάσεις. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν τις εμπόδισε από το να φέρουν εις πέρας το πολύτιμο σχέδιο ευχής που είχαν να ολοκληρώσουν.

Οι μέρες πέρασαν, τα ξωτικά και οι νεράιδες δούλευαν μέρα-νύχτα και στο τέλος τα κατάφεραν! Το περίμενε όσο τίποτα και επιτέλους η μέρα της αποκάλυψης είχε φτάσει! Ήταν πανέτοιμη να αντικρίσει το μεταμορφωμένο της δωμάτιο. Έβαλε τα αγαπημένα της ρούχα με την λατρεμένη της πριγκίπισσα και ανυπομονούσε να δει το καινούριο της μαγικό μέρος. Όταν μπήκε μέσα, μετά από αρκετή αναμονή, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Τα μάτια της ήτανε μαγεμένα, δεν ήξερε που να πρωτοκοιτάξει: τα χρώματα στους φρεσκοβαμμένους τοίχους, τα καινούρια της γραφεία, τα μεγάλα αναπαυτικά κρεβάτια, το πάτωμα που ήτανε γεμάτο παιχνίδια και είδη ζωγραφικής που λατρεύει. Σαν να βρισκόταν σε έναν επίγειο παράδεισο ένιωθε. Έτρεξε και ξεκίνησε να ξετυλίγει με ενθουσιασμό τα αμέτρητα δώρα που βρίσκονταν στο δωμάτιο, ενώ τα μάτια της δεν σταμάτησαν να χαμογελούν. Η ευχή της είχε εκπληρωθεί. Πλέον δεν θα χρειαζόταν να ονειρεύεται ότι κοιμάται σε ένα παραμυθένιο δωμάτιο, γιατί το είχε ήδη. Οι νεράιδες είχαν φροντίσει για αυτό!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Τσιροπούλα, Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Beauty Home, Chocotales Signature Delights, Couzina, Cozykids, Designdrops, Elite Strom, Homepraktika, IKEA, Toys Stores, Vitex, Γερακοπούλου Βασιλεία, Μαραγκόζης Χρήστος, Κουρούκας Αποστόλης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!