Σε όποια ηλικία κι αν είναι κανείς, ένα ταξίδι στην Disneyland φαίνεται τόσο μαγικό, όσο πραγματικά είναι. Πόσο μάλλον για ένα παιδί όταν παίρνουν σάρκα και οστά οι αγαπημένοι του ήρωες και οι πανέμορφες πριγκίπισσες, και εκείνο βρίσκεται ανάμεσά τους. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο όνειρο που βγαίνει αληθινό.

Έτσι και για την Μ.. Η ξεχωριστή ευχή της, ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Λίγες μέρες πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές θα εκπληρωνόταν η πιο παραμυθένια ευχή της!

Μόλις πέρασε την πύλη του παλατιού της Disney, η καρδιά της άρχισε να χτυπά πιο δυνατά, πιο χαρούμενα. Ήθελε να ρουφήξει την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο εμπειρίας που θα της χάριζε το τόσο εντυπωσιακό πάρκο. Δοκίμασε όλα τα παιχνίδια, μπήκε σε τρενάκια, ταξίδεψε εικονικά στο διάστημα, παρακολούθησε διάφορα shows και είδε την απίστευτη παρέλαση των πρωταγωνιστών της Disney με τα εντυπωσιακά άρματα. Μια εμπειρία γεμάτη χαρά, διασκέδαση και περιπέτεια. Τι πιο όμορφο από το να περιπλανιέσαι στον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, να συναντάς τους ήρωες που διάβαζες σε παραμύθια και έβλεπες στις ταινίες, να σε παίρνουν αγκαλιά και να φωτογραφίζεσαι μαζί τους;

Όταν πρωτογνωρίσαμε τη Μ., ήταν ένα «κλειστό» και ντροπαλό παιδί που δεν μιλούσε πολύ. Όταν, όμως, οι νεράιδες με τα μαγικά ραβδιά τους εκπλήρωσαν την ευχής  της,  γέμισε δύναμη και ενέργεια και μας διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις στιγμές της από το ταξίδι. Το χαμόγελο έλαμπε στο πρόσωπό της και η ανάμνηση αυτού του ταξιδιού θα είναι πάντα πασπαλισμένη με νεραιδόσκονη! Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ευχής!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή της Μ. μας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!